Pytaj, kto pyta nie błądzi
To bardzo dobrze, że pytasz. Ale odnoszę wrażenie, że pytasz w swoim wątku.
Proponuję pytać właściciela różanki, w jego w wątku
Tu gdzieś na środku strony Agentka pokazała swoją, założoną w ub. roku.
Zerknij, żeby zobaczyć, jak nie należy robić różanki
Nie należy sadzić zbyt gęsto. U Agentki zrobił się busz już po roku.
A z czego robisz obrzeże?
Bo wiesz, moim zdaniem nie warto wydawać kasy na obrzeża, jesli ich zadaniem ma być oddzielenie rabaty od trawnika.
Świetnie wyglądają rabaty wykancikowane. Wprawdzie najlepiej robi się je specjalnym szpadelkiem, ale ja na działce robię je szpadlem.
Różanki poogdądaj u innych, są naprawdę piękne.
Edytuję, żeby napisać, że jeśli u Ciebie taki skwar, jak u mnie, to poczekaj do wieczora, żeby było chłodniej. I nie tniemy, kiedy jest mokro, ze względu na możliwość choroby grzybowej.
Olka, aleś Ty w gorącej wodzie kąpana!
Co się tak spieszysz? Powoli, z rozmysłem, Dziewczyno
Floksy do różanki nie pasują, moim zdaniem.
Pasują ostróżki.
A na naparstnice nie wydawaj pieniędzy, bo one sieją się jak gooopie, łatwo od kogoś dostać małe sadzoneczki.
Teresko w takim razie przepraszam, że zapytałam tak. Życzę Ci rozwiązania wszelkich problemów i wiary w lepsze jutro. Trzymaj się Kochana. Przytulam Cię bardzo mocno. Całuje
No nie tak. Dlaczego zaczyna i kończy się tak jakoś inaczej?
Powinno kończyć się url w nawiasie kwadratowym.
Zobacz mój (zrobiłam spacje , żeby było widać całość, ale nie powinno ich być)
[url=http://www.ogrodowisko .pl/watek/1890-gaszcz -dorodnych-drzew-w-malym-ogrodzie] W Gąszczu u Tess[ /url]
gdzie się podziewałaś??????...dobrze, że wróciłaś...mnie też się zmiany podobają...w zasadzie owa rzeczona szopa z początku wątku już obsadzona, więc plan wykonany...ale apetyt rośnie w miarę jedzenia