Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 16:56, 06 lip 2014

Do góry

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 16:49, 06 lip 2014

Do góry
Melina

moja pienna na razie bardzo nisko pienna ale w pąkach

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 16:47, 06 lip 2014

Do góry

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 16:43, 06 lip 2014

Do góry
na przedpłociu roślinki jeszcze malutkie, ale urosną... szałwię ścięłam, nawiozłam, muszę jeszcze położyć wąż do nawadniania i zakoruje

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:38, 06 lip 2014

Do góry
Iwk4 napisał(a)

Ana, jak ty tyle dziś zrobiłaś w ogrodzie, to za długo nie poleżałaś na leżaczku.
to co zrobiłam to raptem 3 godzinki, reszta relaks bo chora jestem...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 00:52, 06 lip 2014

Do góry
ana_art napisał(a)

a właśnie dzisiaj leżałam, a co M zrobił gulasz w kociołku na ognisku a po południu ciachnęłam obwódki na zawijasowej, przystrzygłam na niej wszystkie kulki i stożki oraz dwa stożki przed domem i przyszedł wieczór

Ana, jak ty tyle dziś zrobiłaś w ogrodzie, to za długo nie poleżałaś na leżaczku.
Ogrodnik Mimo Woli cd 23:03, 05 lip 2014

Do góry
leon60 napisał(a)

Cały czas dumam co robić u siebie i chyba jednak dam szmatę pod żwirek Kiedyś tak miałam i było ok
ja pod kamykami mam matę z praktycznego punktu, jeśli potrzeba coś przesadzić łatwiej odgarnąć kamyki z maty niż później wybierać kamyki z ziemi... przerabiała to ostatnio na zawijaowej ile ja się narobiłam a ile naklęłam...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:41, 05 lip 2014

Do góry
Mala_Mi napisał(a)
Jak leżysz na leżaku to nie widzisz jakiego są koloru, więcej odpoczywaj i będzie git....... dobre
Tylko pytanie.. keidy znaleźć czas na leżenie ????

a właśnie dzisiaj leżałam, a co M zrobił gulasz w kociołku na ognisku a po południu ciachnęłam obwódki na zawijasowej, przystrzygłam na niej wszystkie kulki i stożki oraz dwa stożki przed domem i przyszedł wieczór
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 16:02, 05 lip 2014

Do góry
ana_art napisał(a)

nazbyt trudne pytania zadajesz to hicsi albo hili
ona będzie piękna jak się skończy na razie to szkielet...

Hicksi rosnie wyższy, Hilli niższy, do 1,5 m tylko
mnie one stale się mieszają - wiem tylko gdzie który (tzn. ten wyzszy, lub ten nizszy) rosnie :0
Ale w tamtym roku dowiedziałam sie ze ten wyzszy - Hicksii ma czerwone owocki jesienia, tamten nie ma
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 13:36, 05 lip 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
a żebyś wiedziała wolę jak ktoś coś prostu z mostu mówi niż się czai i uśmiecha sama stosuję tą zasadę, niestety ludzie tego nie lubią, ale..
np ostatnio obiecywałam sobie że nic nie powiem u Bogdy, o posadzonych roślinach, ale nie mogłam zdzierżyć. Jak można zachwycać się nad czymś co nie jest do końca zrobione jak należy... (upssss ale sobie wrogów narobię tą wypowiedzią)
jeśli coś mówię to szczerze... moja zasada od ponad 30 lat

Co gorsza często można trafić na kogoś, kto twierdzi, że on lubi jak do niego mówisz prosto z mostu ale w rzeczywistość jak już powiesz, to klapa, obraza majestatu itp.

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 13:02, 05 lip 2014

Do góry
Czy ktoś z Was wie co potrzeba by stworzyć charytatywną aukcję internetową?????
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:02, 05 lip 2014

Do góry
butterfly napisał(a)
Alez ciekawe, madre rozmówki.... tez mam takie zdanie, nic dodac, nic ująć...

i w zimie też mi albo zimno, albo bardzo zimno... zawsze musze siedziec najblizej kominka
ooo to widzę, że więcej takich jak to dobrze. Nie lubię zimy i nie ukrywam tego... nawet w wizytówce zimy nie mam, bo po co...
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:00, 05 lip 2014

Do góry
Mala_Mi napisał(a)
To mnie też lubisz
To ja ostrojęzyczna...czyli brak obłudy,..
a żebyś wiedziała wolę jak ktoś coś prostu z mostu mówi niż się czai i uśmiecha sama stosuję tą zasadę, niestety ludzie tego nie lubią, ale..
np ostatnio obiecywałam sobie że nic nie powiem u Bogdy, o posadzonych roślinach, ale nie mogłam zdzierżyć. Jak można zachwycać się nad czymś co nie jest do końca zrobione jak należy... (upssss ale sobie wrogów narobię tą wypowiedzią)
jeśli coś mówię to szczerze... moja zasada od ponad 30 lat
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 11:08, 05 lip 2014

Do góry
Loviam Cię normalnie za całokształt oraz brak obłudy
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 08:50, 05 lip 2014

Do góry
ana_art napisał(a)

CO TO???? boskie, czyżby kosmos

Tak, kosmos Mam takie już ze 3-4 lata, raz wysialem i co roku kielkuja nowe
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 07:46, 05 lip 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 07:46, 05 lip 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 07:43, 05 lip 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Inny dobry duszek czuwał i wysłał mi link do innej aukcji... Pisałem do nich i mieli usunąć to zdjęcie, ale cóż...

jak tak bardzo im się podoba to niech Ci zapłacą za prawa autorskie, jeśli nie to zgłoś do all
Ogród u stóp klasztoru 07:31, 05 lip 2014

Do góry
uderzające, wszystko jest uderzające...
otóż tak sobie poczytałam o tym co napisała Alinka o stipie, ze ona późno startuje i chyba w tym coś jest. Może ona przeżywa zimę tylko za krótko dajemy jej szanse... ja swojej w tym roku też nie ścinałam i tadam jest... a w tamtym ściełam i czekałam, czekałam aż wyciapałam...
Zapach kwiecia nawet przez monitor uderza
noooo i uderzająca jest znajomość kobiecej psychiki przez Sebka
Ogrodnik Mimo Woli cd 22:27, 04 lip 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
kosmosy miałaś, czy ci się wysiał nie wiadomo skąd? wiesz pytam bo ja teraz jestem w nich zakochana i dumam jak one przeżywają

Pierwszy kosmos przybył nie wiadomo skąd.. chyba ptaki przyniosły nasionko.. i teraz sam sie rozsiewa. Dostałam nasionka od dziewczyn z ogrodowiska i teraz będę mieć różne.. ale upychałam gdzie sie dało i są na razie przygłuszone.. pocieszam sie, ze to rośnie bardzoooo wysokooo .. i jak wybujają to będą widoczne
Dziś pokazał się nad roślinami biały Bo jasno różowe to samosiejki..
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies