Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

aleksandra_g 10:48, 05 lip 2014

malkul teraz nie będzie, że zimno! że wieje! obiecałaś to będziesz zimą latać po ogrodzie i focić! i do tego najlepiej tak, żeby śniegu nie podeptać zbytnio
ana_art 11:08, 05 lip 2014

Loviam Cię normalnie za całokształt oraz brak obłudy
Mala_Mi 11:21, 05 lip 2014

To mnie też lubisz
To ja ostrojęzyczna...czyli brak obłudy,..
magnolia 11:32, 05 lip 2014

Gośku jak Ty ładnie patrzysz na swój ogród.
Ja w tym udziału nie mam, to Twoje oczy.

Olu, jedno ze zdjęć które najbardziej zapamiętałam zimą,to właśnie zimowe zdjęcie z Twojego okna- białe skarpy w kontraście w brązowymi belkami pergoli na tarasie.
Choć muszę przyznać że tez nie lubię zimy, bo wtedy mam tylko dwa stany -jest mi zimno, albo bardzo zimno.

Spadam malować łazienkę.
butterfly 11:37, 05 lip 2014

Alez ciekawe, madre rozmówki.... tez mam takie zdanie, nic dodac, nic ująć...

i w zimie też mi albo zimno, albo bardzo zimno... zawsze musze siedziec najblizej kominka
ana_art 12:00, 05 lip 2014

Mala_Mi napisał(a)
To mnie też lubisz
To ja ostrojęzyczna...czyli brak obłudy,..
a żebyś wiedziała wolę jak ktoś coś prostu z mostu mówi niż się czai i uśmiecha sama stosuję tą zasadę, niestety ludzie tego nie lubią, ale..
np ostatnio obiecywałam sobie że nic nie powiem u Bogdy, o posadzonych roślinach, ale nie mogłam zdzierżyć. Jak można zachwycać się nad czymś co nie jest do końca zrobione jak należy... (upssss ale sobie wrogów narobię tą wypowiedzią)
jeśli coś mówię to szczerze... moja zasada od ponad 30 lat
ana_art 12:02, 05 lip 2014

butterfly napisał(a)
Alez ciekawe, madre rozmówki.... tez mam takie zdanie, nic dodac, nic ująć...

i w zimie też mi albo zimno, albo bardzo zimno... zawsze musze siedziec najblizej kominka
ooo to widzę, że więcej takich jak to dobrze. Nie lubię zimy i nie ukrywam tego... nawet w wizytówce zimy nie mam, bo po co...
ewakatowice 13:13, 05 lip 2014

Piękne opisy zimowych pejzaży malowane waszym spojrzeniem wzbudzają tęsknotę.

Mam tęsknić czy zachwycać się pięknem dnia dzisiejszego?

Bom głupia i instruktaż potrzebny...

Mój eM tak jak mnie kocha i w żaden sposób nie ogranicza to jakby teraz skusiła się na projekt pomyślany, ze kobieta to zmienna jest - nawet ja

stychaz 13:36, 05 lip 2014

ana_art napisał(a)
a żebyś wiedziała wolę jak ktoś coś prostu z mostu mówi niż się czai i uśmiecha sama stosuję tą zasadę, niestety ludzie tego nie lubią, ale..
np ostatnio obiecywałam sobie że nic nie powiem u Bogdy, o posadzonych roślinach, ale nie mogłam zdzierżyć. Jak można zachwycać się nad czymś co nie jest do końca zrobione jak należy... (upssss ale sobie wrogów narobię tą wypowiedzią)
jeśli coś mówię to szczerze... moja zasada od ponad 30 lat

Co gorsza często można trafić na kogoś, kto twierdzi, że on lubi jak do niego mówisz prosto z mostu ale w rzeczywistość jak już powiesz, to klapa, obraza majestatu itp.

aleksandra_g 15:32, 05 lip 2014

też należę do tych co gadają i zazwyczaj później ja jestem ta zła bo tylko ja mówię co myślę
dyskusja fajna ale chciałabym żeby była jasność, ja Gośki ogród wielbię! i z niecierpliwością czekam na nowe elementy o trawniku już nie wspomnę! ;]

Magnolia, wiem wiem pamiętam o tym widoku z okna i też go lubię pod jednym warunkiem- jak jest śnieg! śniegu nie ma jest dupa blada a teraz mam jeszcze czosnki(aż dwa!) i też jest pięknie! ;]