Jak nie jesteś jeszcze zdecydowana na 100% to lepiej poczekać ... bo ze żwirkiem nie jest tak łatwo robić zmiany Ja już w dwóch miejscach żwirek zbierałam ... i nie polecam
A takie kostki trzy juz mam po lewo od wgłębnika na różance będzie powtórzenie
Marta
A te kulki z przodu są w jednej linii? I tą pierwszą z prawej bym glębiej trochę wsadziła I wiesz co cały czas nie wiem jaki jest kształt tej rabaty? Bo ta z hakona jest suuuuper wyraźnie kostką ksztalt okreslony ... wszystko tam jest ok ... tylko czekac aż hakone urośnie (trzeba dużo podlewać) a ta druga no tak nie wiem co jest na jej brzegach?
Chodzi o kostki bukszpanowe, które zrobię przy grabach, które kupię w październiku Drzewa posadzę między różami.
Fajnie, ze zdecydowałaś sie na kulki, zresztą trochę już ich masz ... ładne są Tam gdzie są ŚŚ i kule będzie szary żwirek
Też jestem zadowolona z tego miejsca ... nie powiem
Wtedy jak Danusia doradzała to nie wiedziałam, ze takie miejsce powstanie ... ale wtedy już byłam zakochana w jej kulkach ... tylko ona tego nie wiedziała Czyli w sumie te kulki mam dzieki niej
Mam glinę, chociaż w tym miejscu, gdzie rosną dużo lepsza gleba niż w pozostałych częściach ogrodu. Z tą gliną szału można dostać. Mam glinę, ale nie taką ziemię gliniastą, tylko czystą żółtą glinę na większości, którą muszę wywozić, bo pewien jegomość budując dom sypał wszystko na ogród U Ciebie jaka gleba?
A ja chciałam przywołać ten cudny widok!Świetnie Reniu to wygląda. Namąciłaś mi tą swoją ścianką-zaraz oprócz ścianki Leon60 to mój debeściak
Nasadzenia wokół niej genialne!