Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Opuchlaki 23:15, 17 cze 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
Donia ależ radość zaskoczyłaś mnie...

Ana, ja już zgłupiałam No bo z czego się tu cieszyć? Że żurawki mam zżarte?
Nawet mój m dziś już miał mnie dosyć. Akurat malował huśtawkę, a ja co chwila go wołałam, żeby przyszedł oglądać moje "znaleziska-wykopaliska"
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:06, 17 cze 2014

Do góry
ana_art napisał(a)

Szekspir i Melina mają kwiaty, reszta pąki, Pilgrim ma jeden przekwitnięty kwiat i też chyba ze dwa pąki. Zamawiałam oczywiście w Rosarium, wcześniejsze też u nich kupowałam i było wszystko ok więc powróciłam

Ja też u nich kupuję i jestem bardzo zadowolona, wszystkie krzewy zdrowe, w drugim roku są już piekne. A w asutinkach z ich szkólki jestem po prostu zakochana
Othello jestem zachwycona, mial chorować i jakieś tam inne wady a na maluteńkim krzaczku 30 cm ma wielkie kwiaty w pieknym kolorze i ten zapach!!! Bardziej mi się podoba od Williama. Ale poczekamy zobaczymy, w kolejnym sezonie powinny pokazać swą urodę

Idziemy w purpurę czekam na ten dodatek do baldoróżowych.. Chyba jednak muszę poczekać z rok..
Opuchlaki 23:05, 17 cze 2014

Do góry
Donia ależ radość zaskoczyłaś mnie...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:56, 17 cze 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Ha mam othello i już u mnie kwitnie, pachnie obłednie. William jeszcze bardziej purpurowy i równie obłędnie pachnie a masz munsted wood? Musisz miec

Gdzie zamawiałas?
hehe no to mamy takie same, zobaczymy czy im się u mnie spodoba...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:49, 17 cze 2014

Do góry
dorciabe napisał(a)
Ania gdzie zamawiałaś róże?
W Rosarium
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:48, 17 cze 2014

Do góry
noemi napisał(a)
Dziękuję , też myślę o Rosarium… ale sprawdzę jeszcze jeden punkt we Wrocławiu
jeśli masz pewnego dostawce na miejscu to fajnie, u mnie nie ma więc korzystam ze sprawdzonych dostawców. Czekałam z tydzień bo ta pnąca nie była gotowa, ale sadzonki napradę ładne Zobaczymy jak im będzie u mnie. Już się zaprzyjaźniają z ziemią
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:43, 17 cze 2014

Do góry
Jagodaa napisał(a)
Ana, Ty tak pięknie wykorzystujesz byliny, teraz te "osty" ... bardzo ładne są .

Powiedź mi.. czy dzwonek brzoskwiniolistny rozrasta się rozłogowo, czy rośnie tak bardziej w kupie. Szerokolistny i skupiony rozłaził mi się strasznie po rabatach, nie dało się go pozbyć, a ten?
łoj to mnie zmartwiłaś bo posadziłam ostatnio szerokolistny...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:39, 17 cze 2014

Do góry
noemi napisał(a)
Ana ….róże, są róże, przebieram nóżkami …. ja nie wiem na jaką się zdecydować …. munstead wood już kwitnie ? gdzie zamawiałaś ?

Szekspir i Melina mają kwiaty, reszta pąki, Pilgrim ma jeden przekwitnięty kwiat i też chyba ze dwa pąki. Zamawiałam oczywiście w Rosarium, wcześniejsze też u nich kupowałam i było wszystko ok więc powróciłam
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 18:22, 17 cze 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
Przyszły różyczki

William pachnie oblednie

Ha mam othello i już u mnie kwitnie, pachnie obłednie. William jeszcze bardziej purpurowy i równie obłędnie pachnie a masz munsted wood? Musisz miec

Gdzie zamawiałas?
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 17:34, 17 cze 2014

Do góry
Gosiu, masz piękny soczysty, zielony busz - gratuluję i macham

ana_art napisał(a)
jak miło wyjeżdżasz, wracasz a tam BUSZ wiem, wiem ze sam się nie zrobił i wiem że jak paczysz to się cieszysz
Widzę, że masz werbenę, jak uszczkniesz wierzchołki to się rozkrzewi i będzie więcej pąków i kwiatów

Ana, czy zwyczajnie urwać czubek takiej werbenie?
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 15:21, 17 cze 2014

Do góry
MalgosiaR napisał(a)
Ana pieknie u Ciebie, pergola wyglada bardzo ladnie, roze William obledna. Podpytam przy okazji o hosty, moje dwie zjadly slimaki czy odbija jeszcze i wypuszcza nowe liscie? Masz moze jakies doswiadczenie?
odbiją raczej
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 15:20, 17 cze 2014

Do góry

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 15:10, 17 cze 2014

Do góry
Przyszły różyczki

William pachnie oblednie
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 15:05, 17 cze 2014

Do góry
agam napisał(a)

A no właśnie, albo zdjęcie z innej perspektywy robione. To moja najulubieńsza rabata .
sporadycznie robię zdjęcie na wprost bo zazwyczaj stoją tu samochody tutaj wiosną są tulipany
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 15:03, 17 cze 2014

Do góry
Milena7770 napisał(a)
Ana a gdzie znajdę ten przepis na niszczenie tych wstręciuchów tym calypso?
Pięknie jest u Ciebie tak, że powoli zaczynam wierzyć, że i u mnie tak może być. Ta bujność i gęstość roślin zawsze mnie powala.
Calypso to na dorosłe chrzaszcze, jest cały wątek o opuchakach
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 13:22, 17 cze 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
łał, a ja myślałam że to nie możliwe, by było jeszcze jakieś tajemnicze miejsce Może dlatego, że wiosną jest tam inny zestaw roślinny

A no właśnie, albo zdjęcie z innej perspektywy robione. To moja najulubieńsza rabata .
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 13:20, 17 cze 2014

Do góry
kasiula79 napisał(a)
Aneta - ta rabata przy pergoli jest cudna! Jakoś wcześniej jej nie widziałam
łał, a ja myślałam że to nie możliwe, by było jeszcze jakieś tajemnicze miejsce Może dlatego, że wiosną jest tam inny zestaw roślinny
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 13:17, 17 cze 2014

Do góry
irena_milek napisał(a)
Aniu, pergola i otoczenie...bajeczne a z chabra się usmiałam
Dlaczego Irenko?
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 12:44, 17 cze 2014

Do góry
Pszczelarnia napisał(a)

Ana, czy tej hosty za oregano i żurawką nie przypala? Tam jest słonecznie bardzo? Jaka to hosta, że wytrzymuje?

Chabry w pąkach wyglądają śmiesznie - jak suchelce.
to Patriot, jeśli jest bardzo długo palące slońce to zdarza się,że pojedyncze listki są przypalone. To różowe to begonia A te chabry przypominają mi takie wielkie osty
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 12:41, 17 cze 2014

Do góry
noemi napisał(a)
Ana, przypomnij mi proszę, oregano masz jakie? takie zwykłe , cytrynowe ... czy wytrzymuje słońce ? potrzebuję coś zadarniającego ....

Buziak

p.s. Jest ślicznie

oreagano aurea, w tym miejscu gdzie rośnie jest patelnia i niestety trochę je przypala, jak mnie denerwuje to przycinam
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies