Ana, ja już zgłupiałam No bo z czego się tu cieszyć? Że żurawki mam zżarte?
Nawet mój m dziś już miał mnie dosyć. Akurat malował huśtawkę, a ja co chwila go wołałam, żeby przyszedł oglądać moje "znaleziska-wykopaliska"
Ja też u nich kupuję i jestem bardzo zadowolona, wszystkie krzewy zdrowe, w drugim roku są już piekne. A w asutinkach z ich szkólki jestem po prostu zakochana
Othello jestem zachwycona, mial chorować i jakieś tam inne wady a na maluteńkim krzaczku 30 cm ma wielkie kwiaty w pieknym kolorze i ten zapach!!! Bardziej mi się podoba od Williama. Ale poczekamy zobaczymy, w kolejnym sezonie powinny pokazać swą urodę
Idziemy w purpurę czekam na ten dodatek do baldoróżowych.. Chyba jednak muszę poczekać z rok..
jeśli masz pewnego dostawce na miejscu to fajnie, u mnie nie ma więc korzystam ze sprawdzonych dostawców. Czekałam z tydzień bo ta pnąca nie była gotowa, ale sadzonki napradę ładne Zobaczymy jak im będzie u mnie. Już się zaprzyjaźniają z ziemią
Szekspir i Melina mają kwiaty, reszta pąki, Pilgrim ma jeden przekwitnięty kwiat i też chyba ze dwa pąki. Zamawiałam oczywiście w Rosarium, wcześniejsze też u nich kupowałam i było wszystko ok więc powróciłam
to Patriot, jeśli jest bardzo długo palące slońce to zdarza się,że pojedyncze listki są przypalone. To różowe to begonia A te chabry przypominają mi takie wielkie osty