Kasia ma z Zarcią
No i ten bagażnik, ale juz go Masz. Musiałabyś widzieć jak Oni byli załadowani
Roślinki od Babci, Magnolia, 6 krzeseł miski co Rysiu przygotował na roślinki, no i roślinki, ale już w 5 wielkich workach, bo do miski to może jeden pęczek
Kochani Wiosna w każdym ogrodzie jednakowo pięknie maluje kolorami ,Magnolia biała z siewki pięknie w tym roku była obsypana kwieciem SEBEK , ale nawet nie miałam czasu fotek napstrykać .
ULKA -ciemierniki zakupione w tamtym roku dochodzą do sporych rozmiarów ,ale nie wszystkie zakwitły, mam nadzieję ,że jeszcze coś w tym roku zobaczę. zakwitł tez ciemno-bordowy ale powiem szczerze że na rabacie to jednak te jasne bardziej okazałe.
BABKA-Ola jakie mało ,jakie mało .fotki są ,bedą. Po malutko.
SYLWIA--pokażę ,ale do oglądania tyle cudów u was.
AGATA--Na 12-13 jesteśmy umówione ,już się cieszę na spotkanie
Iwonko ja okrywam tylko róże kilka host, młode amanogawy jednego wczesnego różanecznika i 3 piwonie no i nieposadzona magnolia ląduje w garażu. Niby dużo, a tak na prawdę mała garsteczka. Najgorsze są przymrozki w maju bo te już mogą więcej szkód narobić, wtedy to są dopiero 3 światy , ale liczę na to, że 3 ogrodnicy i ZOśka przyszli wcześniej czyli teraz i w mają dadzą nam spokój. Jutro będę pakować, więc zapewne nadam we wtorek bo nikt za mnie tego jutro nie zrobi
a to moj nabytek- prezent od corki...magnolia rustica rubra dzisiaj ja wsadzilam przed domem mam ogromna nadzieje ze zrobilam to dobrze i magnolia sie zadomowi