Bożena nic nie czytasz co ja się Ciebie pytam...zastrzelę!
pokaz mi u siebie rudbekie co to mi przemyciłaś w liliowcu
i niezapominajek mam przez Ciebie i tojeść pewnie
nie nie to nie ten co z linku mam tą odmianę i on już przekwitł i ma zupełnie inny kolor
mam 12 odmian tylu się doliczyłam właśnie myślałam że 11 ale jednak więcej
i twój ma kształt kwiatów i kolor tak jak pink green - jest taki właśnie jasno różowy
Bożena 1,5 wysokości?? czey srednicy? Iza myslałam o trzmielinach na pniu ale że ciężko mi dostać takie jak bym chciała to myslę o cisach kolumnowych, które cięłabym w prostopadłościany róznej wysokości
Iza w porządku
u mnie różanka ogromna i w sumie to nawet niewiem jakbym mogła ją inaczej zaaranzować..
marzec 2016
i dziś
jak to sensownie według Ciebie ogarnąć?
Tak mam wszystkie. Wiesz przez neta napewno inaczej sie prezentuja...bede wdzieczna za twoje uwagi
Edit: 8 ostatnich z listy kupilam ostatnio wiec na zywo jeszcze nie widzialam
cześć Ursa
powiedz do ilu urósł juz u Ciebie Ascot? bo ja przyjmuję że 1,2 bedzie miał?
pomponelle planuje na środku różanki bo chyba zasluguje na miejsce centralne
oto moja lista róż na różance i wstępne moje przymiarki co gdzie..
Munstead Wood 0,7-1m wys
MariaTeresa 1m wys
Pashmina 0,6m wys
Baronessa 0,6m wys
Princess Aleksandra of Kent 0,7-1m wys
Louis Odier
The fairy
Swany
Hanne 06-0,8m wys
Ascot 0,7-1m wys
First Lady 1,5m wys
2 X Astrid Grafin von H cos tam 1,5m wys
William Shekspir 1,2m wys
Heidi Klum 0,4-0,6m wys pachnie!
Pastella 0,4-0,6m wys
Pomponella 0,8m wys
pomiedzy są rozplenice RedHead i stipa, w plecach miedzy obeliskami z Louis Odier trzcinnik Wanderbuch 5szt.
Williama Szekspira posadzilam trochę glębiej a obok ascota w tej samej linii planuję Heidi Klum
co sadzicie o tym planie?
I prośba do osob które mają morning light i róże artemis, czy dobre odleglości ustaliłam?
1 kratka to 0,5m
Artemis od miskanta metr
między artemisami 2m, zaznaczyłam je że osiagają 1m średnicy ale chyba dochodzą do 1,5m to teoretycznie bardziej by zasłoniły morning light ale nie calkiem. jakaś luka na miskanta i tuje danica chyba zostanie...
w piatek M będzie mi darń zdejmował i wyszło mi że 4x2 będzie miala ta biała różanka
dobrze wymysliłam?