Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Coś jeszcze, coś więcej... 21:02, 02 lip 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
Kurcze ze tez u nas w rowie nie rosnie...a moze

Poszukaj
Coś jeszcze, coś więcej... 21:02, 02 lip 2016

Do góry
malkul napisał(a)

Sebastian ma miłości za dużo część dał surfiniom

Andżeli jeszcze nie znalazłem to surfinie mam na pocieszenie
Coś jeszcze, coś więcej... 21:01, 02 lip 2016

Do góry
malkul napisał(a)

biorę
prześlij tekst na emaila.

Musze poszukać
Coś jeszcze, coś więcej... 21:00, 02 lip 2016

Do góry
oliwka napisał(a)

Jarzmianki boskie!!!! Deblu A jaki masz przepis na piękne surfinie??? Mam wrażenie ze w tym roku nic nie chcę mi rosnąć nawet one ...

Oli, nie wiem czy Ci powinienem zdradzać ten sekret jak Ci się lapsus wkradł i "i" Ci w Deblu brakło

No ale dobra, zwracali się do mnie gorzej
Sukcesem w ich uprawie jest u mnie to, że deszcz do nich nie dociera, bo są pod dachem. No i jak pamiętam to zawsze podlewam je z nawozem dla nich przeznaczonym. No i tyle
Typografia ogrodu 19:16, 02 lip 2016

Do góry
malkul napisał(a)
Sebek on jak zaczynają kwitnąć to wygladaja troszkę i naczej,kłosy maj lekko metaliczne szarawe potem w miarę kwitnienia brązowieją i robią się pełniejsze. daj sobie czas na obserwację.
moje w tym roku mnie wnerwiają, rdzę już mają ale na dodatek jakieś rozlało-pokładające są
zawsze były cudne pięknie stałe na baczność. taki rok chyba dziwny.

Ja bym mawet powiedziala ze troche fioletowe chwilami.czesc mam obecnie zamknieta czesc otwarta. Mam nadzieje ze Twoje powstaną bo piekne przy tym tarasie sa.
Typografia ogrodu 19:15, 02 lip 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

Bo jakby nie one to były
hmmm a my may chyba z tego samego źródła co?
Coś jeszcze, coś więcej... 16:57, 02 lip 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

Mi leń się wyłączył jak zobaczyłem, że pokrzywy ma wyższe niż róże rosnące obok Ale przy ogrodzie tej wielkości dwa dni i mam wysprzątane
Ale leżcie sobie spokojnie, bo rwanie chwastów z tak suchej ziemi mija się z celem

Artykuł - Gosia, będzie mi naprawdę miło Bierz, wartość niematerialnà i prawną w postaci praw autorskich dziś możesz kupić w promocji na okrągłe 0 złotych Nie przegap okazji

biorę
prześlij tekst na emaila.
Ogródek pachnący różami i lawendą...w budowie 16:30, 02 lip 2016

Do góry
malkul napisał(a)
brzmi interesująco. daj znać jak wyszło. u nas dzieci bark więc dziś obiad mega ostry, szpinak z czosnkiem i filet w curry. czas na dietę bo nei mogę patrzeć na siebie. z tu lato i w stroju biegac trzeba po ogrodzie

Ja zrobiłem sobie dietę od trzech tygodni i...

straciłem 21 dni
I na co ją wyrwe te Hiszpanki?
Marzenia i plany vs. rzeczywistość 16:23, 02 lip 2016

Do góry
Beata - coś niesamowitego stworzyłas Brawo!!!!

Szkoda tylko, że hosty spomiędzy dereni padły
Coś jeszcze, coś więcej... 16:17, 02 lip 2016

Do góry
malkul napisał(a)
Sebcio- napracowałeś się jak pszczółka, nawet Ci zazdroszczę bo ja mam dalej chwasty po kolana i syf w domu a na dodatek lenia giganta leżymy z Emem na leżakach pod zjeżdzalnia (tylko tu mamy skrawek cienia teraz) i dumam ile to mnie czeka roboty.

ps. czy ten twój artykuł diamentowy chciałbyś umieścić u mnie na stronce Było by mi niezmiernie miło w sumie to nawet bym pękała z dumy

Mi leń się wyłączył jak zobaczyłem, że pokrzywy ma wyższe niż róże rosnące obok Ale przy ogrodzie tej wielkości dwa dni i mam wysprzątane
Ale leżcie sobie spokojnie, bo rwanie chwastów z tak suchej ziemi mija się z celem

Artykuł - Gosia, będzie mi naprawdę miło Bierz, wartość niematerialnà i prawną w postaci praw autorskich dziś możesz kupić w promocji na okrągłe 0 złotych Nie przegap okazji
Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw 16:14, 02 lip 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Super drzewa - na takie poluję, ale cena w jednej szkółce mnie powaliła

Sebek
U mnie też w niektórych szkółkach ceny kosmiczne i trzeba się nieźle nabiegac żeby cos kupic w przyzwoitych cenach. Kup mniejsze drzewko a za 2-3 lata będziesz cieszył się już ładnym okazem.
A jakiego drzewka szukasz?
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 16:07, 02 lip 2016

Do góry
Czekam
Coś jeszcze, coś więcej... 16:03, 02 lip 2016

Do góry
malkul napisał(a)
Czy na odjezdne czy dla przyjemności to w sumie bez znaczenia bo Sebastianie piękne te twoje ujęcia. to z gabionem świetne i te makro poszczególne jarzmianek jeżówek coś wspaniałego. Merci za te śliczne widoczki.
co porabiasz dziś w ten upalny okrutnie dzionek?

ps. gratki za ostatni egzamin
i zyczę ci wspaniałych wakcaji korzystaj młody człowieku

Gosia - po dwóch dniach szaleństwa w ogrodzie nie mam co w nim robić, wiec z nudów wszytkie okna umylem No i pozamiatałem otoczenie wokół mebli Takie drobiazgi jak mycie podłóg czy sianie rzodkiewki pomijam
Teraz czekam na gości Babcia na fryzjerkę

Będę korzystać na maxa - tymczasem udaję się do Twego wątku w poszukiwaniu zdjęć z wyprawy
Coś jeszcze, coś więcej... 15:59, 02 lip 2016

Do góry
kasja83 napisał(a)
Fajna ta turzyca leśna -tak wnioskuję, że lubi cień? Długo ją masz?

Jakieś 1.5 miesiąca, nie więcej. Wywalilem w maju jak zobaczyłem, że turzyce się nie obudzą. Raczej do cienia
Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw 15:57, 02 lip 2016

Do góry
Super drzewa - na takie poluję, ale cena w jednej szkółce mnie powaliła
Ogród Cioci cz. 3 15:29, 02 lip 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
W ogrodzie mega kolorowo, a w domu dla równowagi stonowane barwy Lubie takie kontrasty

Staram się i w ogrodzie kolor ograniczać ale mi nie wychodzi
Typografia ogrodu 15:04, 02 lip 2016

Do góry
Sebek on jak zaczynają kwitnąć to wygladaja troszkę i naczej,kłosy maj lekko metaliczne szarawe potem w miarę kwitnienia brązowieją i robią się pełniejsze. daj sobie czas na obserwację.
moje w tym roku mnie wnerwiają, rdzę już mają ale na dodatek jakieś rozlało-pokładające są
zawsze były cudne pięknie stałe na baczność. taki rok chyba dziwny.
Typografia ogrodu 14:51, 02 lip 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
obiecuje dzis wstawic.a co maja dziwnego? Moje maja lekka rdze ale pamietam ze Gosi pisala ze jej tez zawsze maja i nic z tym nie robi.wiec sie nie przejmuje

Edit: jesli ja jestem dziecko to Ty Sebku max zerowkowicz

Bo jakby nie one to były
Ogrodniczka i jej mały ogródeczek 14:50, 02 lip 2016

Do góry
Róża aż wchodzi do domu, podoba mi się jej nagość u dołu, jakby w powietrzu wisiała
Ogród Cioci cz. 3 14:47, 02 lip 2016

Do góry
W ogrodzie mega kolorowo, a w domu dla równowagi stonowane barwy Lubie takie kontrasty
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies