Derenie przy wjeździe to świetny pomysł. Liście ładnie grają z ogrodzeniem, a zimą czerwone pędy z podjazdem i elewacją domu. Rozchodnik i pęcherznica ładnie podbija kolor. Klony mają obłędne wybarwienie.
Daliowe portreciki.
Kwitnie w końcu ostatnia funkia, pachnie pięknie. Białe jeżówki przed domem kwitną cały czas, czy to normalne??? Fuksja zimująca w gruncie spisuje się całkiem nieźle.
Ninka, jesienne leniuchowanie.
Zimowity kwitną! Ignorujemy mlecza
W zasadzie mam same standardowe rosliny. Na nowe nie ma miejsca. Na upartego pewnie by sie gdzies upchnelo. Jak na razie nie mam takiej potrzeby.
Nóżka jak u Sensation Pink, jednak jeżeli jest to jeżówka z siewu będzie bez odmianowa lub odmiana Twoja własna
Również pozdrawiam Aniu Gaura w tym roku jest olbrzymia. Nie widać spod niej lilaków na pniu a mam ich przecież sporo.
Świetnie się spisuje kłosowiec, w tym roku wcześniej objęty obejmą-już tak się nie pokłada jak zeszłego lata Tu z krwawnicą i różą Luis Odie,powtarzającą kwitnienie
Chyba będą nasiona wyrosła piękna a siedziała i zastanawiała się czy rosnąć.
Olsza czarna Aurea Kalina Shasta
❤️
Aga, chcesz to masz trochę rozgardiaszu, kostka zdjęta, darń też. Powiększone rabaty, moje jajowate, trawiaste rondo zmniejszyło się. Nie wiem jak em wyrobi się z kosiarką na zakrętach Tu gdzie hosty poszeżyłam wkoło.