Ładowalem dziś baterie w ogrodzie - jakieś 8 godzin w nim spędziłem i efektów brak... Ale była taka masakra z chwastami, że plewienia się mi odechciało na dobre... Będę ponownie sciółkowac rabaty trawą, bo zwariuje
Pozwolę sobie odpowiedzieć Wam grupowo , no bo to jeden temat wybaczycie ??
Ciociu Gosiu..mófiszzzz, że ja taka..na wskroś nowoczesna jezdem ??
Kasiku cudny ten komplet i cena też rzeczywiście niezgorsza ale on z prawdzowego rattanu, a mój taras pod chmurka i schować takiej wielkoabarytowej rzeczy na czas nader częstego deszczu nie mam jak
Asiu KZ nooo , na serio poduchy aż się prosza ... gdyby tylko były z technorattanu .....to znaczy siem.....meble a nie poduchy ofkurs
Kasja 83 ja w zasadzie też preferuję nowoczesny sznyt, ale jakoś...hmmmmm...nie wiedzieć czemu ogród mam klasyczny w kierunku retro na bank nie jest ogrodem nowoczesnym
Anna G Anuś....no ja w zasadzie myślę dokladnie to samo...ta ława mnie kłuje po oczach
Sebek no właśnie perspektywa połoženia się i spędznia czasu w pozycji horyzontalnej jest niebywale kuszaca no i możesz sobie skomponować dowolnie układ mebli to jest niebywała zaleta lepsze podparcie pod łokcie..ale za to ..gorsze pod szyję aaa.....i...lityens..stoi od frontu i tam już zostanie
Juleczko i tu właśnie jest problem bryła ansolutnie nie jest prosta
Byłam w tym ogrodzie juz trzeci raz, za każdym razem zauważam coś innego, fajnego...poza tym widzę jak ten ogród sie rozwija i rośnie. Szkoda że tak daleko jest od nas bo byłabym tam częściej....
U mnie ostatnio ciągle pada w ostatnią noc ponownie mieliśmy oberwanie chmury lało jak oszalałe
Miło mi to słyszeć że się ten mój ogród Tobie podobaRośliny po tych deszczach rosną i wyglądają pięknie. Co do tych cudów to ponoć się one zdarzają Pozdrawiam