Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Coś jeszcze, coś więcej...

Coś jeszcze, coś więcej...

Sebek 22:07, 30 cze 2016

07_Rene napisał(a)
Zaglądając do Ciebie można na zawał paść... z wrażenia
Cudowne zdjęcia.

Anabellki i hosty super wypasione. Ja swoje te nisko wycięłam, za drugim razem jak korektę robiłam, pierwszym pożałowałam Ale dobrze im to zrobiło

Dziękuję za te mile słowa - jutro może skończę głaskać ogród to będą nowe zdjęcia
Sebek 22:08, 30 cze 2016

ren133 napisał(a)
Oglądasz? Prowadzimy!!!!!!

Oglądam Aktualnie drugim okiem, ale wyłączam się już
pawel_snopek 22:11, 30 cze 2016

Witaj robisz piękne zdjęcia musze pochwalić Kolegę a co do roślin to widzę ze są piękne zdrowe i super kwitnące więc jest dobrze nie ma co się smutac z powodu braku wody pozdrawiam
sylwia_slomc... 22:22, 30 cze 2016

mam takie zaległości, że chyba nie uda mi się cofnąć do mojego ostatniego wpisu......oczywiście na wszystkich wątkach , a nie tylko u Ciebie, ale musisz mi wybaczyć bo z ogrodu od konewki wracam w okolicach godziny 21.30 codziennie więc już na O.... niewiele czasu zostaje. Ale u Ciebie pięknie już wszystko się rozrosło, hortki ogromne Jarzmianki cudne ja jeszcze nigdzie ich nie spotkałam niestety, albo nie wiedziałam , że to one jeśli były bez kwiatów Ale kiedyś nabędę na pewno bo śliczne są Udanego wyjazdu życzę Sebuś i bezpiecznej podróży
ren133 22:24, 30 cze 2016

Sebek napisał(a)

Oglądam Aktualnie drugim okiem, ale wyłączam się już

1:1 jest
Bogdzia 23:32, 30 cze 2016

Miłych wakacji. Piękne zdjęcia jarzmianek , a w tv karne, trzeba chyba obejrzec ale o serce sie boję.
Sebek 23:48, 30 cze 2016

Bogdzia napisał(a)
Miłych wakacji. Piękne zdjęcia jarzmianek , a w tv karne, trzeba chyba obejrzec ale o serce sie boję.

Moje złamane Blisko było....
Sebek 23:50, 30 cze 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)
mam takie zaległości, że chyba nie uda mi się cofnąć do mojego ostatniego wpisu......oczywiście na wszystkich wątkach , a nie tylko u Ciebie, ale musisz mi wybaczyć bo z ogrodu od konewki wracam w okolicach godziny 21.30 codziennie więc już na O.... niewiele czasu zostaje. Ale u Ciebie pięknie już wszystko się rozrosło, hortki ogromne Jarzmianki cudne ja jeszcze nigdzie ich nie spotkałam niestety, albo nie wiedziałam , że to one jeśli były bez kwiatów Ale kiedyś nabędę na pewno bo śliczne są Udanego wyjazdu życzę Sebuś i bezpiecznej podróży

Jutro będę lać wodę - dziś mi sił i dnia nie starczyło...
Sebek 23:52, 30 cze 2016

pawel_snopek napisał(a)
Witaj robisz piękne zdjęcia musze pochwalić Kolegę a co do roślin to widzę ze są piękne zdrowe i super kwitnące więc jest dobrze nie ma co się smutac z powodu braku wody pozdrawiam

Róże obżarte, ostrozki z maczniakiem - wystarczyło się dziś im przyjrzeć To jeszcze przeżyje, ale te karne!!! Jak żyć?
Gardenarium 00:07, 01 lip 2016

Fajny klimacik na tym zdjęciu z ostróżkami

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies