Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

Sebek 22:02, 29 cze 2016

Ja jeszcze na jedną rzecz zwrócę uwagę - oparcie rąk. Drugi będzie na stówe wygodniejszy

Co post to inna opinia
Może Ty kup po prostu poduszki na Lutjensa i tyle?

A myśląc persperktywicznie namieszam Ci w głowie
Nie lepiej kupic rogowkę, na której można się też położyć? Bo te są typowo do siedzenia, a perspektywa pozycji horozontalnej z książką czy innym czasopismem może być kusząca
gierczusia 17:06, 30 cze 2016

Bryłę zasyłam coby całkowita jasność byla

Pozwolę sobie odpowiedzieć Wam grupowo , no bo to jeden temat wybaczycie ??

Ciociu Gosiu..mófiszzzz, że ja taka..na wskroś nowoczesna jezdem ??

Kasiku cudny ten komplet i cena też rzeczywiście niezgorsza ale on z prawdzowego rattanu, a mój taras pod chmurka i schować takiej wielkoabarytowej rzeczy na czas nader częstego deszczu nie mam jak

Asiu KZ nooo , na serio poduchy aż się prosza ... gdyby tylko były z technorattanu .....to znaczy siem.....meble a nie poduchy ofkurs

Kasja 83 ja w zasadzie też preferuję nowoczesny sznyt, ale jakoś...hmmmmm...nie wiedzieć czemu ogród mam klasyczny w kierunku retro na bank nie jest ogrodem nowoczesnym

Anna G Anuś....no ja w zasadzie myślę dokladnie to samo...ta ława mnie kłuje po oczach

Sebek no właśnie perspektywa połoženia się i spędznia czasu w pozycji horyzontalnej jest niebywale kuszaca no i możesz sobie skomponować dowolnie układ mebli to jest niebywała zaleta lepsze podparcie pod łokcie..ale za to ..gorsze pod szyję aaa.....i...lityens..stoi od frontu i tam już zostanie

Juleczko i tu właśnie jest problem bryła ansolutnie nie jest prosta
gierczusia 17:12, 30 cze 2016

Pluszakowa napisał(a)
Elu nie wiem czy już się u ciebie witałam podczytuję stale.

Te nowoczesne kanciaste są super tylko szczególnie fotele zabierają więcej miejsca niż w klasycznych wzorach.

Podziwiam twoja zieloną wyspę w centrum miasta

Madziu sprawiłaś mi masę przyjemnosci tym postem byłam w takiej depresji po wizycie w cudnym ogrodzie Kindzi..echhhhh...szkoda gadać

Bardzo się staram ,żeby stworzyć właśnie " zielona wyspę " wygrodzić , zapewnić intymność , spokój , zieleń..nie jest to łatwe w zabudowie szergowej i w mieście wiec tym bardziej ucieszyłaś mnie tym postem...dziekuję
Kindzia 10:18, 01 lip 2016

Mnie te retro bardziej do Twojego tarasu pasują...a poleżeć sobie możesz bezpośrednio na tarasowych deskach, z Zuzą
Pluszakowa 15:23, 01 lip 2016

gierczusia napisał(a)

Madziu sprawiłaś mi masę przyjemnosci tym postem byłam w takiej depresji po wizycie w cudnym ogrodzie Kindzi..echhhhh...szkoda gadać

Bardzo się staram ,żeby stworzyć właśnie " zielona wyspę " wygrodzić , zapewnić intymność , spokój , zieleń..nie jest to łatwe w zabudowie szergowej i w mieście wiec tym bardziej ucieszyłaś mnie tym postem...dziekuję

Powiem ci tylko tyle, że uśmiechy i radość jest obustronna. Czerpie inspiracje bo i ja marze o takim zielonym pokoiku pod chmurką w mojej miejskiej zabudowie.
Efffa 17:15, 01 lip 2016

Witaj, muszę przestudiować Twój wątek bo w ostatnich postach przejawia się duzo nowoczesności, coś co lubię.Nie wiem czemu wczesniej nie trafiłam do tak fajnego wątku i do tak cieplutkiej osóbki, miło sie czyta takie wątki jak Twoje.
edit: wstyd sie przyznać ale nie znam Twojego ogrodu , ide wpierw zdjeć szukać , potem dokończę czytanie.
sylwia_slomc... 17:39, 01 lip 2016

A moje pytanie brzmi czy ten techno rattan nie odfrunie przy większej wichurze? pytam bo u mnie meble drewniane , a porywało ze dwa razy
Podoba mi się ten retro......bo ja całkiem retro jestem
gierczusia 19:53, 01 lip 2016

Pluszakowa napisał(a)

Powiem ci tylko tyle, że uśmiechy i radość jest obustronna. Czerpie inspiracje bo i ja marze o takim zielonym pokoiku pod chmurką w mojej miejskiej zabudowie.

To ja się cieszę, jeśli u mnie można poczerpać jakoweś inspiracje przede mna jeszcze duuuuuzo pracy , by osiagnać wymarzony efekt ale możemy się wspierać i wymieniać doświadczeniami, bo one zawsze sa cenne a na ogrodowisku ogrody zawsze pieknieja zreszta jak patrzę na mój ogród przed ogrodowiskiem i teraz to ...ojjjjjj...jest zmiana
Buziole i zapraszam
gierczusia 19:58, 01 lip 2016

Efffa napisał(a)
Witaj, muszę przestudiować Twój wątek bo w ostatnich postach przejawia się duzo nowoczesności, coś co lubię.Nie wiem czemu wczesniej nie trafiłam do tak fajnego wątku i do tak cieplutkiej osóbki, miło sie czyta takie wątki jak Twoje.
edit: wstyd sie przyznać ale nie znam Twojego ogrodu , ide wpierw zdjeć szukać , potem dokończę czytanie.

Ewelino gdziesik przez ostatnie miesiace na permanentnych wagarach byłam i mało się pojawialam na forum a pięknych ogrodów i cudownych watków jest coraz więcej i czasem ciężko się odnaleźć w tym gaszczu więc nie miej absolutnie żadnych wyrzutów sumienia baw się dobrze , a jakoweś zdjatka zaraz wrzucę bo już mnię upomniano

Zapraszam
AsiaK_Z 20:00, 01 lip 2016

To ja jush czekam wef pierwszym rzędzie