Mi się wysypały Dużo na moje życzenie..bo przesadzałam większość jesienią Te nie ruszane i rosną ..
Bardzo ekspansywny jest?
Oj, nie. Koparka zdewastuje mi wszystko naokoło. Tylko praca ręczna chirurgiczna.
Czy to jest rdest? Fajnie wygląda
Ja mam pod ręką siarczan potasu ... może jednak
Dziś powstała wersja 100008 i już mam mętlik w głowie bo cały czas mi coś nie pasuje. Latałam dziś z kamieniami żeby nadać kształt nowej rabacie i coś upchnąć w nowym miejscu ale kurde cały czas to nie tak jak chcę.....wrrrr zła jestem
no ale Ty to przesadzasz
Dziewczyny lały jakimś potasem. Ja zawsze czekałam do wiosny i lałam ostro florovitem. Zieleniały po jakimś czasie. Jesienią nic im nigdy nie dawałam i żyją
Też się mocno cieszę, choć Iwonka się nie odzywa...pewnie zajrzy na tygodniu Widziałaś moje piegusy?
Musiałaś poświęcić na to porównanie sporo czasu. Dziękuję bardzo Teraz muszę przemyśleć co nieco
U mnie właśnie jest kilka takich bukszpanów ... myślałam, że to grzyb i prysnęłam Zato ... naprawdę tylko czegoś im brakuje? Co im dać?
Reniu, zwróciłam uwagę, że masz palikowane brzozy? Dlaczego? Nie dadzą rady same Pytam, bo będę kupować
Widać w prostocie piękno
Nie, trzy
Ano tak O tej ściance Reniu już Ci pisałam-zastanawiam się,czy murowana,czy gabionowa-to będzie właśnie pod rozwagę.No i muszę opracować cały plan nasadzeniowy wokół tarasu-bo ten teren jeszcze nie został ruszony