Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 18:07, 02 cze 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
Iza z takim kfiatkiem łatwiej przełknąć ten roczek plus... bo fiesz nie ma czym się cieszyć jak przybywa

W Twoim wieku to roczek nic nie znaczy i az takie prezenty to zbyt dużo na pocieszenie, ale spóźnione urodzinkowe buziaki posyłam i prezenty podziwiam.Gdzie te drzewa posadzisz?
Czytam ostatni post i widzę ze jeszcze wiecej jest tych prezentów , no tyle to na moje urodziny powinno byc a nie na takiej małolaty jak Ty ,a do tego jeszcze kawał ziemii.Gdzie to wszystko posadzisz????
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 18:06, 02 cze 2014

Do góry
aga_szsz napisał(a)
No normalnie sie wkurzyłam ...z drzewami... gdzie i po ile je zamawiałaś???
I jak to przyjechały??? wysyłkowo zamawiałaś, czy transport sama załatwiłaś???
Takie wypasione...Ach

zamówiłam w sobotę u Szmitów z transportem. Oni wożą jak jest większe zamówienie, ale możesz zadzownić i spytać. Do mnie przyjechał pełen samochód bo zamówiłam 140 pęcherznic i 20 golden princess - to do biura, 7 wiśni, 20 tojeści, 10 szałwi i 10 bodziszków
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 18:01, 02 cze 2014

Do góry
butterfly napisał(a)
Woooow !!!! Ana !!! ale będzie czad !!!!

super te wisnie

kurcze,.... ja mam końcem czerwca urodziny..... ciekawe czy ktoś bedzie pamietał.....
mam nadzieję ze będzie ładnie, a o urodzinach beszczelnie przypomnij
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 17:58, 02 cze 2014

Do góry
Konstancja30 napisał(a)
Ana ... od czego zacząć ? ... kompozycje donicowe jak co roku masz wypieszczone i ciekawe ... i róż musi być ! bo ja nie róż to co ... ta róża na kiju cudna ... nie kosmosy cudne ... ona cudna plus ... za to Ty za ten roczek na plusie ładne kfiatki dostałaś ...

tojeść wymiata ... już ją sobie zwizualizowałam ... wow ... ja trzymam kciuki za swoją ... może będzie
Iza z takim kfiatkiem łatwiej przełknąć ten roczek plus... bo fiesz nie ma czym się cieszyć jak przybywa
Roztoczańskie klimaty 17:49, 02 cze 2014

Do góry
u mnie trzmielina jest w pełnym słońcu i nic podobnego się z nią nie dzieję...
Roztoczańskie klimaty 17:43, 02 cze 2014

Do góry
Zeta napisał(a)
Tutaj chciałabym wyciąć z jałowca kwadraty i pomiędzy posadzić w kwadracie jakieś inne rośliny....czyli dywan z jałowca w formie kwadratu i dywan z ??????....... W formie kwadratu ...co można wsadzić z jałowcem w szarym odcieniu....myślałam o rozplenica może ??? Jak myślicie????a w środku jałowiec strzelisty

a nie fajniej by wyglądało coś żółtego? np trzmielina mogłabyś ciąć na tę samą wysokość lub hakone takie potargane dla kontrastu? albo żurawki...
Spotkanie u Szmitów w Pęchcinie - 31 maja 2014 17:40, 02 cze 2014

Do góry
Iza podaj mi nazwę tego klona
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 15:24, 02 cze 2014

Do góry
Selly napisał(a)
ŁAŁ ! I co będą rosły na przedpłociu ?
tak 7szt na przedpłocie
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 15:23, 02 cze 2014

Do góry
I takie pierdulki
Szałwia, tojeść, bodziszek

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 15:16, 02 cze 2014

Do góry
Oczywiście że wiem właśnie przyjechały

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 15:11, 02 cze 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
wsadziłam 5szt pomiędzy grackami, chcę tam jeszcze dosadzić zawilce japońskie

To ładne sadzonki też szukam zawilców jspońskich, posadziłam zwykłe ogrodowe, ale to nie to
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 14:55, 02 cze 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
nooo fiesz oni nie są obok, mam do nich 130km ale przynajmniej trzy razy w roku ich odwiedzam. Właśnie siedzę i czekam na kierowcę Szmitów, jest w drodze i wiezie mój prezent urodzinowy

Łaaaa ja mam do najbliższej porządnej szkółki 140 km
A ten prezent to niespodzianka ?? Czy wiesz co???? Czego siem nie chwalisz???
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 14:10, 02 cze 2014

Do góry
Aga trawki i szałwie uwielbiam
A karateka dopiero zaczyna, zobaczymy jak mu będzie szło
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 14:08, 02 cze 2014

Do góry
Milena7770 napisał(a)
Ana pięknie u Ciebie jak zawsze. To raj dla moich oczu, gdy za oknem u mnie wciąż leje. Odechciewa mi się wszystkiego.

Ana masz takie piękne żurawki, czym je dokarmiasz ? Co jaki czas? Moje zasadzone jesienią wystrzeliły w górę a jakoś mało się na boki rozrastają. Twoje są takie gęste, bujne.
oj u mnie pogoda nie rozpieszcza od tygodnia więc doskonale rozumiem... żurawki na wiosnę dostają biohumus, później podlewam florowitem. Czy często ? Myślę że w sumie ze 3 razy w sezonie. To jak rosną zależy też od odmiany
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 14:05, 02 cze 2014

Do góry
Zeta napisał(a)
Ale Ci dobrze z tymi Szmitami
nooo fiesz oni nie są obok, mam do nich 130km ale przynajmniej trzy razy w roku ich odwiedzam. Właśnie siedzę i czekam na kierowcę Szmitów, jest w drodze i wiezie mój prezent urodzinowy
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 14:01, 02 cze 2014

Do góry
agula napisał(a)
Ana, twój ogród mnie zachwyca Mieszkam w Anglii i od roku codziennie po cichutku zaglądam na Ogrodowisko, podglądam, czytam i mam nadzieję, że kiedys choć troszkę mój mały odródek będzie tak piękny jak Twój.
Wszystkie nasadzenia i dobór roslin są u ciebie przemyslane...naprawdę super. Ja niestety tego nie potrafię.
Będę dalej podpatrywać i podziwiać a jak kiedys się odważę to może założę swój wątek (bo sama to ja chyba nigdy nic tak ładnego jak wasze ogrody nie stworzę)
Pozdrawiam cieplutko
wróć do pierwszych stron mojego wątku, zobaczysz, że trzy lata temu nic tu nie było... to co jest w tej chwili to nie jest tylko moja zasługa bo miałam projekt który bardzo mi pomógł. Fakt że został zmodyfikowany. Dziękuję, ze zaglądasz i zapraszam, załóż też swój wątek nawet jak nic nie masz, bo będzie łatwiej
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 13:55, 02 cze 2014

Do góry
dorciabe napisał(a)
Ania ile posadziłaś tej nowej szałwi, super efekt jest-
wsadziłam 5szt pomiędzy grackami, chcę tam jeszcze dosadzić zawilce japońskie
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 12:56, 02 cze 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
Szałwia cardonna zakupiona u Szmitów, ma piękne ciemne pędy, jest wysoka i wyprostowana

Cudowne ujęcie!!! Uwielbiam szałwie i trawki... a u ciebie takie boskie połączenie! I dzwonki też koffam ... Idę dalej się delektować twoimi foteczkami...

Anitko - karate to bardzo fajny sport. Świetnie wyrabia hart ducha Może kiedyś spotkamy sie na zawodach
Ogród do kwadratu 12:03, 02 cze 2014

Do góry
Gratki dla Kacpra, mój Franek też zaczął chodzić na karate
Dzwoneczki zachwycają, są takie delikatne i eleganckie
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 11:56, 02 cze 2014

Do góry
BarbaraM napisał(a)
Też lubię naparstnice. U mnie rosną już same.
Tzn.same się wsiewają gdzie-bądź i potem muszę je przesadzać.
mam białą z bordowym nakrapianym środkiem i buraczkową, też mi się rozsiały. Teraz kupiłam taką bladą różową ale szukam takich czysto białych jeszcze
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies