Bożenko urodziny za parę dni, zatem życzenia nie są spóźnione. A z tą osłodą to tak na wyrost bo jeszcze nie ma tragedii, aczkolwiek chciałoby się mieć z 10 lat mniej...
Wiśnie pójdą przed płot czyli jak to Marzenka powiedziała na przedpłocie
W Twoim wieku to roczek nic nie znaczy i az takie prezenty to zbyt dużo na pocieszenie, ale spóźnione urodzinkowe buziaki posyłam i prezenty podziwiam.Gdzie te drzewa posadzisz?
Czytam ostatni post i widzę ze jeszcze wiecej jest tych prezentów , no tyle to na moje urodziny powinno byc a nie na takiej małolaty jak Ty ,a do tego jeszcze kawał ziemii.Gdzie to wszystko posadzisz????
zamówiłam w sobotę u Szmitów z transportem. Oni wożą jak jest większe zamówienie, ale możesz zadzownić i spytać. Do mnie przyjechał pełen samochód bo zamówiłam 140 pęcherznic i 20 golden princess - to do biura, 7 wiśni, 20 tojeści, 10 szałwi i 10 bodziszków
oj u mnie pogoda nie rozpieszcza od tygodnia więc doskonale rozumiem... żurawki na wiosnę dostają biohumus, później podlewam florowitem. Czy często ? Myślę że w sumie ze 3 razy w sezonie. To jak rosną zależy też od odmiany
nooo fiesz oni nie są obok, mam do nich 130km ale przynajmniej trzy razy w roku ich odwiedzam. Właśnie siedzę i czekam na kierowcę Szmitów, jest w drodze i wiezie mój prezent urodzinowy
wróć do pierwszych stron mojego wątku, zobaczysz, że trzy lata temu nic tu nie było... to co jest w tej chwili to nie jest tylko moja zasługa bo miałam projekt który bardzo mi pomógł. Fakt że został zmodyfikowany. Dziękuję, ze zaglądasz i zapraszam, załóż też swój wątek nawet jak nic nie masz, bo będzie łatwiej