Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

agula 12:57, 02 cze 2014

Ana, twój ogród mnie zachwyca Mieszkam w Anglii i od roku codziennie po cichutku zaglądam na Ogrodowisko, podglądam, czytam i mam nadzieję, że kiedys choć troszkę mój mały odródek będzie tak piękny jak Twój.
Wszystkie nasadzenia i dobór roslin są u ciebie przemyslane...naprawdę super. Ja niestety tego nie potrafię.
Będę dalej podpatrywać i podziwiać a jak kiedys się odważę to może założę swój wątek (bo sama to ja chyba nigdy nic tak ładnego jak wasze ogrody nie stworzę)
Pozdrawiam cieplutko
Zeta 13:11, 02 cze 2014

Ale Ci dobrze z tymi Szmitami
Milena7770 13:40, 02 cze 2014

Ana pięknie u Ciebie jak zawsze. To raj dla moich oczu, gdy za oknem u mnie wciąż leje. Odechciewa mi się wszystkiego.

Ana masz takie piękne żurawki, czym je dokarmiasz ? Co jaki czas? Moje zasadzone jesienią wystrzeliły w górę a jakoś mało się na boki rozrastają. Twoje są takie gęste, bujne.
ana_art 13:55, 02 cze 2014

dorciabe napisał(a)
Ania ile posadziłaś tej nowej szałwi, super efekt jest-
wsadziłam 5szt pomiędzy grackami, chcę tam jeszcze dosadzić zawilce japońskie
ana_art 14:01, 02 cze 2014

agula napisał(a)
Ana, twój ogród mnie zachwyca Mieszkam w Anglii i od roku codziennie po cichutku zaglądam na Ogrodowisko, podglądam, czytam i mam nadzieję, że kiedys choć troszkę mój mały odródek będzie tak piękny jak Twój.
Wszystkie nasadzenia i dobór roslin są u ciebie przemyslane...naprawdę super. Ja niestety tego nie potrafię.
Będę dalej podpatrywać i podziwiać a jak kiedys się odważę to może założę swój wątek (bo sama to ja chyba nigdy nic tak ładnego jak wasze ogrody nie stworzę)
Pozdrawiam cieplutko
wróć do pierwszych stron mojego wątku, zobaczysz, że trzy lata temu nic tu nie było... to co jest w tej chwili to nie jest tylko moja zasługa bo miałam projekt który bardzo mi pomógł. Fakt że został zmodyfikowany. Dziękuję, ze zaglądasz i zapraszam, załóż też swój wątek nawet jak nic nie masz, bo będzie łatwiej
ana_art 14:05, 02 cze 2014

Zeta napisał(a)
Ale Ci dobrze z tymi Szmitami
nooo fiesz oni nie są obok, mam do nich 130km ale przynajmniej trzy razy w roku ich odwiedzam. Właśnie siedzę i czekam na kierowcę Szmitów, jest w drodze i wiezie mój prezent urodzinowy
ana_art 14:08, 02 cze 2014

Milena7770 napisał(a)
Ana pięknie u Ciebie jak zawsze. To raj dla moich oczu, gdy za oknem u mnie wciąż leje. Odechciewa mi się wszystkiego.

Ana masz takie piękne żurawki, czym je dokarmiasz ? Co jaki czas? Moje zasadzone jesienią wystrzeliły w górę a jakoś mało się na boki rozrastają. Twoje są takie gęste, bujne.
oj u mnie pogoda nie rozpieszcza od tygodnia więc doskonale rozumiem... żurawki na wiosnę dostają biohumus, później podlewam florowitem. Czy często ? Myślę że w sumie ze 3 razy w sezonie. To jak rosną zależy też od odmiany
ana_art 14:10, 02 cze 2014

Aga trawki i szałwie uwielbiam
A karateka dopiero zaczyna, zobaczymy jak mu będzie szło
Milena7770 14:13, 02 cze 2014

Ale jakim florovitem?
A już pisałam u Syli, że moje jakby się kiwają na boki, tak jakby nie miały korzeni, gdybym pociągnęła za liście to lekko wychodzą z ziemi. Nie wiem czy korzeni nie mają czy co, ale liście zdrowe, całe.
Zeta 14:55, 02 cze 2014

ana_art napisał(a)
nooo fiesz oni nie są obok, mam do nich 130km ale przynajmniej trzy razy w roku ich odwiedzam. Właśnie siedzę i czekam na kierowcę Szmitów, jest w drodze i wiezie mój prezent urodzinowy

Łaaaa ja mam do najbliższej porządnej szkółki 140 km
A ten prezent to niespodzianka ?? Czy wiesz co???? Czego siem nie chwalisz???