Reniu bardzo ci dziękuje za nazwę tej roślinki.Jest cudna.Bardzo mi sie spodobała.
Będę gdzie sie za nim rozglądać .
Hm chciałabym też go gdzieś ustrzelić do swojego ogrodu
Moja pierwsza hortensja z patyczka i to zamierza zakwitnąć. Mam nadzieję,że przezimuje dobrze. Zamierzam ją prowadzić na pniu.
Sylwia floksy w tym roku wyjątkowo zadbały o swoją urodę, do tej pory nie mają mączniaka ani grzyba, skrupulatne zbieranie różnych odmian i kolorów zaowocowało kwitnieniem w porze kiedy liliowce, powojniki, wiciokrzewy i milin zgubiły kwiaty one jedne dają kolor w ogrodzie. Są alternatywą dla bieli hortensji, zieleni traw i host.
Ela bilans zysków i strat ... i tak prędzej czy później odrośnie
Sylwia i to była słuszna koncepcja bo flamingo bez mocnego cięcia robi się nieciekawy
Alicja czeka mnie jeszcze jedna wysoka jodła kalifornijska i jeszcze większy żywotnikowiec
żywotnikowiec na prawo od brzozy a bardziej w prawo jodła , brzoza też sie doczeka
Witaj Asiu.
Hortensje już w ogrodzie królują.Jeżówki dadaja barwnego klimatu .
U mnie w tym roku w ciało właśnie Green Jewel i Green Twister i Hot Papaya.
Zwykłe już zaczęły mi się rozsiewać. I na drugi rok powiny właśnie kwitnąć w większej ilości.
Witaj Gosiu
Dziękuję miło mi .może jeszcze nie wszystkie zakątki mnie satysfakcjonują.ale pracuję i nad tymi co nie pokazuję A ogród w wiekszosci juz bardzo cieszy
No tak mam warzywnik,,i ogórków mało w tym roku jakaś zaraza szybko poszła.I na pomidorki też .A z szkoda, jeszcze zbieram czerwone .ale juz zaczynaja chorowac i będą się kończyć.
Te wielkie lilie to z drzewiastych. Ja wszystkie lilie bardzo lubię. Rózne
Wciąż kwitnie
Och to szkoda,ze twoje lilie się połamały.Bardzo szkoda. U mnie tylko jedną wiatr złamał.
z jednej strony fajnie,że takie wielkie porosły.A z drugiej wielki są bardziej narażone na wiatry.
Później zajrzę do ciebie i popatrzę na ogrodowe rośliny
W końcu zaczyna kwitnąć agapant. Nie mogę się doczekać.
Bardzo mi się podobają te rośliny, a jakoś nieszczególnie mi rosną. Ma ktoś może na nie jakiś patent?
W lipcu minęło 5 lat, pierwsze prace to 4 lata. Masa planowania, ech, jak sobie przypomnę... . Chyba wynik dość dobry jak na powierzchnię do ogarnięcia