Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród bez reguł

Ogród bez reguł

Gruszka_na_w... 12:31, 08 mar 2022

AnnaCh napisał(a)
Dla śniegu mówię stanowcze nie! Ale ta gdzie jesteś niech sobie będzie, a Ty pośmigaj... Nigdy nie miałam żadnych nart na nogach i jakoś mnie nie ciągnie, dlatego u mnie ferie zawsze na plaży

Aniu, żałuj. Bieganie na nartach to cudowne doświadczenie. Z reguły odbywa się z dala od dzikich tłumów, człek się rozgrzewa do czerwoności i zimna nie czuje. Można bezkarnie zatrzymać się w celu omiatania pięknych widoków.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
AnnaCh 13:03, 08 mar 2022

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
Aniu, żałuj. Bieganie na nartach to cudowne doświadczenie. Z reguły odbywa się z dala od dzikich tłumów, człek się rozgrzewa do czerwoności i zimna nie czuje. Można bezkarnie zatrzymać się w celu omiatania pięknych widoków.
Może kiedyś spróbuję Ogólnie to nawet lubię jak jest śnieżna zima, w górach to już w ogóle bajka Co do jazdy na nartach, to myślę, że moje usztywnienie ze strachu nie byłoby dobre i pewnie połamałabym się za pierwszym razem. Ale biegówki, kto wie, może kiedyś?
April 13:27, 08 mar 2022

Mam podobnie jak Magara, wyjazd w marcu żeby taplać się w śniegu uważam za masochizm. Podziwiam tych którzy lubią śnieg.
Dla mnie to bardzo NIEPOTRZEBNA pora roku
Niemniej wypoczywaj bo ogród upomni się o swoje prawa
Magara 23:15, 08 mar 2022

Ja już zimy też mam dość ale potwierdzam, że biegówki to fajna sprawa - w grudniu, styczniu, lutym Odnośnie śniegu w marcu już napisałam
Jako dziecko i nastolatka korzystałam z biegówek, od dwóch lat rozważam, żeby znowu kupić i korzystać, ale ciągle nie mogę uwierzyć, że u nas zima będzie zimą i jakoś od pomysłu do decyzji zlatuje
galgAsia 09:24, 09 mar 2022

Kochane, tak na szybko, przed wyjściem na narty

To jest mój PIERWSZY śnieg w tym sezonie. Śnieg i narty uwielbiam, na zjazdówkach jeżdżę od 6 r.ż. Jest bosssko Śnieg, słońce, wysiłek na świeżym powietrzu - możecie mi tylko zazdrościć
BTW, w Gorzowie noce mroźne, ziemia zmrożona, mogłabym tylko patrzeć i się stresować.

Buziaki
Kawa 11:40, 09 mar 2022

no wiecie u mnie śnieg sypie jak najęty jak tak dalej pójdzie to wieczorem pół metra będzie heheh
a jest 9 marca przypominam!!!
no gdzie ta wiosna ja się pytam??!!!

udanej zabawy, a koszulka super
galgAsia 07:55, 17 mar 2022

Uff, wróciłam
Zimy u mnie od wielu już lat są bezśnieżne... Bardzo żałuję, bo latem problemy z wodą, susza. No i aktywność outdorowa zimowa nie różni się niczym od wiosennej.

galgAsia 07:57, 17 mar 2022

Ale i w górach już wiosna budzi się do życia

galgAsia 08:09, 17 mar 2022

W ogrodzie nie zastałam żadnych spektakularnych zmian, raczej stopniowa zmiana warty. Przebiśniegi i irysy powoli przekwitają, nadal dają czadu krokusy. Zaczynają narcyzy.

galgAsia 08:11, 17 mar 2022

Ciemierniki zachwycają Naprawdę nie wiem, dlaczego wcześniej ich nie miałam...