Polinka twoja produkcja doniczkowa wymiata
A z innej beczki (trochę marudze) jaką odległóść powinnam zachować pomiedzy ML a red baron -posadzonymi w rzedach jeden przed drugim?
No właśnie ja sie cały czas zastanawiam nad tym siarczanem potasu ... mam go ale nie stosowałam w tym sezonie ... nie wiem dlaczego akurat siarczan skoro bukszpany lubią raczej glebe o odczynie obojętnym?
Dokładnie... chociaż równo nie zawsze znaczy sprawiedliwie.
Muminków nie widziałam 2 tygodnie.. nie mam czasu
Edit.. i dlatego jak mam wybór forum czy Muminki..w wolnej chwili wybiorę Muminki.. zaraz zmykam do obowiązków.. i nawet nie wmawiam sobie, ze wejdę na ulubione wątki.. realnie wiem, że na razie nie mam szans Zaglądam tylko do siebie. i czasem z rozpędu na 2 wątki
Polinko dzięki za dobre chęci ale chyba do mnie za daleko i drogi nie znalazł, szkoda.U mnie jest zakaz podlewania wiec tym bardziej sie denerwuje, na razie woda jest to nikomu nie przeszkadza ze podlewam ale jak zacznie w sieci brakowac to nie wiem co zrobie.
U Ciebie brak deszczu, że sadzisz? Czy pracujesz mimo opadów?
Super zakupy Łukasz i widzę, że chyba odzyskałeś troszkę radości dzięki nim?
Jeśli tak to bardzo się cieszę
Ja z moimi zakupami muszę poczekać do 20 maja
Gdzieś Cię zagubiłam Nie daję rady z ogarnięciem forum i póżniej są takie skutki. Mam postanowienie, że choć raz w tygodniu odezwę się w ulubionych wątkach
Czytam, że i u Ciebie brzydka wiosna...Ja już dzisiaj dostaję szału! Od dwóch tygdoni nie było dnia bez deszczu. A inni narzekają na suszę...Nie może być po równo? Za dobrze by było
Pokaż Muminki jak będziesz miała chwilę czasu. Uwielbiam Twoich małych chłopaków
blacha pełzanie takie dalekie na pewno trochę ograniczy ale co z tego jak 10, 15, 20cm itd. od matki są nowe mini kępki, ja nie mam do niej nerwów...
w korze łatwiej wyrywać odnogi więc póki co zostaje ale już myślę nad wymianą