Polinka twoja produkcja doniczkowa wymiata
A z innej beczki (trochę marudze) jaką odległóść powinnam zachować pomiedzy ML a red baron -posadzonymi w rzedach jeden przed drugim?
No właśnie ja sie cały czas zastanawiam nad tym siarczanem potasu ... mam go ale nie stosowałam w tym sezonie ... nie wiem dlaczego akurat siarczan skoro bukszpany lubią raczej glebe o odczynie obojętnym?
Dokładnie... chociaż równo nie zawsze znaczy sprawiedliwie.
Muminków nie widziałam 2 tygodnie.. nie mam czasu
Edit.. i dlatego jak mam wybór forum czy Muminki..w wolnej chwili wybiorę Muminki.. zaraz zmykam do obowiązków.. i nawet nie wmawiam sobie, ze wejdę na ulubione wątki.. realnie wiem, że na razie nie mam szans Zaglądam tylko do siebie. i czasem z rozpędu na 2 wątki
Polinko dzięki za dobre chęci ale chyba do mnie za daleko i drogi nie znalazł, szkoda.U mnie jest zakaz podlewania wiec tym bardziej sie denerwuje, na razie woda jest to nikomu nie przeszkadza ze podlewam ale jak zacznie w sieci brakowac to nie wiem co zrobie.
U Ciebie brak deszczu, że sadzisz? Czy pracujesz mimo opadów?
Super zakupy Łukasz i widzę, że chyba odzyskałeś troszkę radości dzięki nim?
Jeśli tak to bardzo się cieszę
Ja z moimi zakupami muszę poczekać do 20 maja
Gdzieś Cię zagubiłam Nie daję rady z ogarnięciem forum i póżniej są takie skutki. Mam postanowienie, że choć raz w tygodniu odezwę się w ulubionych wątkach
Czytam, że i u Ciebie brzydka wiosna...Ja już dzisiaj dostaję szału! Od dwóch tygdoni nie było dnia bez deszczu. A inni narzekają na suszę...Nie może być po równo? Za dobrze by było
Pokaż Muminki jak będziesz miała chwilę czasu. Uwielbiam Twoich małych chłopaków