Dzisiaj kiku shidare czarowały mnie
Ciemierniki rosna u mnie w pełnym słońcu. Wprawdzie sa lekko cieniowane przez magnolię ale to miejsce im nie słuzy. Przesadze je po przekiwtnieciu w bardziej cieniste i wilgotne miejsce.
Ja sie o parapety nie pytałam bo nie mam. Sorki mam szt jeden, ktory jest blatem kuchennym
Dom sie odmieni i to bardzo, ale marzy mi sie stale przemalowanie tynku na jasniejszy. Ale to nie teraz, wszedzie plac budowy , na moim szarym kurzu nie widac...
Pergola stalowa poza moim zasięgiem finansowym ... 32-58 tys!!!!! To ja juz wole wczasy w egzotycznych miejscahc z cała rodzina dw lata pod rząd.... Jak sie uporam z elewacja wróce do tematu pergoli drewnianej. Licze namówić fachowców do wmurowania mi bloczków betonowych
Kupuj jaskry, nawet sie nie zastanwiaj. Na zywo sa pięć razy ładniejsze. Az kują w oczy swoimi różyczkami kwiatów, po prostu cudo i wcale nie przekwitają, trzymaja bardzo długo kwiaty, nieważne czy w deszczu czy palącym słońcu!
Jesli znajdę białe to będą w szarych donicach
Ja praktycznie mam dwa wszystkie okna do ziemi.blat kuchenny tez jako parapet ale mam betonowe podciagi ktore okrywalam szklem.i jakos Ty przyszłas mi na mysl
Cena pergoli wymiata... nasza bedzie bez dachu i jeszcze nie wycenialismy ale pewnie beda to groszowe sprawy przy Twoich tysiącach.
Wakacji zazdroszcze.bo ja nie umiem na nie sie zdecydowac i wydac na nie kasy.
U nas beton krecony codziennie moge Ci troche odstapic
W zasadzie trzmieline lubię najbardziej jak ma te młode listki, a potem już średnio. Więc opitolę bez żalu. No i mam trzy rodzaje, z czego tylko jeden mi się podoba.
Też kupuje cebule w biedrze i lidlu i myślałam, że będę się za to rumienić. Nie wiem co prawda co to jest janina (whatever), ale może ktoś z tu zaglądających zamawiał kiedys przez neta w sklepie o nazwie Kwietnik? Jestem ciekawa opinii.
A werbenę sobie posiałam i ususzyłam, więc w tym roku porażka.