Jolu, co ja mogę mieć? Toż mój krzew flagowy: borówka amerykańska
W przebarwieniach . to hortki, hosty i azalie pontyjskie. W porywach azalie wielkokwiatowe. Reaszta ...liście opadają.
I nawet się cieszę, że do ogrodu nie chodzę, bo na forum oglądam sesje kolorystyczne oszałamiające, i nie smucę się, że u mnie tego nie ma. Nie można wszystkiego mieć. Chociaż są dziewczyny, co umieją zgrać kolory. Ja tego nie potrafię. Z plastyki się nie dokształciłam.
Tu zdjęcie spod altanki, po lewej stronie fotki mam bnorówki.
Czy to nie tawułka Colour Flash ? Mam taką, jest głównie ozdobna z liści, kwiaty ma różowe ale raczej marne. Listki mają taki kolor cały sezon nie tylko jesienią
Wracam na łono O. po długo wyczekiwanym urlopie . Wygrzałam się, wypoczęłam. Ogród zastałam w całkiem niezłym stanie (a spodziewałam się, że krety do spółki z psami wywrócą mi ogród do góry nogami) tylko nieco podeschnięty bo przez te prawie dwa tygodnie nie padało. Mam sporo ładnych przebarwień. Grujecznik jednak nie pachnie .
Wrzucam na szybko kilka fotek, na więcej czasu brak bo teraz trzeba nadrobić pracowo ten urlop . Wieczorem spróbuję pozaglądać co tam u Was .
Właśnie te astry co chce już nie ma wykupione.
Pojadę jeszcze do Melona przy Pulawskiej. może jutro. Poluje na takie jak ma Kasia Bawarka ten niebieski z żółtym oczkiem.
Dzisiaj kupiłam (w sąsiedzkiej szkolce) białe ponieważ w zeszłym roku kupiłam u nich takie małe a w tym roku wyrosły na piękny krzak.
Takie kupiłam na focie 2 doniczki. Po nizej jedna doniczka z zeszłego roku
Co się dowiedziałam że dużo astrów jest sksrlana jest taki preparat muszę popatrzeć w necie.
Oj, kocchana, to sobie poczekałaś nadaremno... . Ale przynajmniej szczęka na miejscu .
Dziękuję Kasieńko
Miło mi, że się podoba .
Dziękuję ślicznie za miłe słowa . Wpadaj częściej choć teraz już coraz mniej do oglądania i czytania będzie. Brrrr, nie lubię jesiennej pluchy i zimy...
Tak, mam LadyU i bardzo je lubię choć w tym roku są marne bo moje szczeniory zrobiły sobie z nich poduszki do leżenia .
LadyU mają kotki podobne do Hameln, nie są białe ale i nie ciemne .
Teraz wyglądają tak: