Witaj Basiu, działasz prężnie Zastanawiam się tylko, czemu taki cypelek zostawiłaś Na wjeździe na działkę?
A jakby go usunąć i zrobić jaką małą powitalną rabatę?
a więc Basiu- posłuchałam Cię! postanowiłam jednak dokupić bo już je lubię, mimo,że nie mam żadnych. Ja tak mam, że jak zobaczę jakąś roślinę, to wiem od razu, czy lubię czy nie Kupiłam dwie Arabelle, jeden fioletowy i jeden biały..Te Arabalelle to może by się nadały na tą rabatę przy tarasie jak wywalę byliny? Miałabym kwiaty..
U mnie na jeżówkach też masa motyli. Pojawiły się nie wiadomo skąd i szaleją po ogrodzie. Czasami zabłąkane wpadną też do domu.
Powojnik bylinowy cudny. Trochę podobny do tych, co mam w donicy. Ale u mnie one słabo rosną. Może donica, to nie jest dla nich najlepsze miejsce.
Piękny widok na ogródbardzo się pozmieniało od kiedy mieszkacie Ja bym rabatce ze śliwą wiśniową bardziej wyeksponowała tzn. zrobiłam ostre linie - żeby się oddzielała od trawnika. Ja niestety idę w symetrię i zrobiłabym dużą rabatkę tak żeby piękne czerwone drzewo było na środku. Ściskam Cię Mocno i zapraszam czasem do Swojej Doliny
To prawda to piękny brązowy liliowiec
Mi też on się bardzo podoba. Kupiłam go parę lat temu.
Ale nazwa mi się gdzieś szybko zgubiła i nie pamiętam jak się nazywa .