Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Magnolia"

Ogród Mirelli 18:54, 18 kwi 2016

Do góry
MirellaB napisał(a)

Miło, że Ci się Aniu podoba

Podoba, podoba zwłaszcza jeśli chodzi o bratki to jestem porządnie nimi zafiksowana Magnolia zakwitnie pewnie w przyszłym roku. Ja dzisiaj kupiłam liatrę, jednak. Posadziłam na folkowej rabacie.
Ogród Magdalenka 18:27, 18 kwi 2016

Do góry
Śliczne, dziękuję. Magnolia ustawiona i się przyzwyczajam. W sobotę akcja kopanie
Do raju daleko - u Ewy 16:50, 18 kwi 2016

Do góry
jazzy napisał(a)

Coś pięknego!

Magnolia Genie ma kilka pączków, ale nie wszystkie będą chyba kwiatowe. Szkoda.
Do raju daleko - u Ewy 16:48, 18 kwi 2016

Do góry
mirkaka napisał(a)
Ewa, bardzo ale to bardzo chcę mieć German, 7026, i Sandrę. Czy mogę do Ciebie podjechać po listki i kiedy? A może masz na zbyciu już sadzonki?
Ja mam sporo sadzonek z tamtych które mi dałaś, może masz kogoś kto by chciał, chętnie się podzielę

Magnolia różowa gwieździsta prześliczna. Na temat hiacyntów i krokusów odpisałam u mnie.

Mirko, umówimy się na priv Listki dostaniesz ode mnie oczywiście Kilka sadzonek mogę przygarnąć jak masz za dużo Zawsze ktoś chętny się znajdzie
Beskidzkie marzenie 16:08, 18 kwi 2016

Do góry
Amanogawa startuje, a magnolia gwiezdzista powoli przekwita, startuja tez trawki

Coś jeszcze, coś więcej... 16:01, 18 kwi 2016

Do góry
abiko napisał(a)
Piękna wiosna u Ciebie zachwyciła mnie magnolia i .. bratki
Z meblami sobie poradzisz, przecież gabion zrobiłeś sam z drutu! Seba nie doceniasz się

I te żółte tulipany.. cudo. A u mnie miały być biało czarne, i Exotic emparor kwitną pięknie, a ciemne okazały się czerwone i mam patriotycznie

No tak - gabion nawet stoi do dziś Wypada go odkurzyc, bo same igły między kamieniami...

Tarda są świetne Jak będzie mnie kusić zakup tulipanów jesienią to na tych się skupię
Patriotyczny duet nie jest zły - gorzej jakbyś do tych czerwonych miała fioletowe
Co i jak? Nowicjuszka 15:38, 18 kwi 2016

Do góry
pigwowiec i magnolia
Coś jeszcze, coś więcej... 13:42, 18 kwi 2016

Do góry
Piękna wiosna u Ciebie zachwyciła mnie magnolia i .. bratki
Z meblami sobie poradzisz, przecież gabion zrobiłeś sam z drutu! Seba nie doceniasz się

I te żółte tulipany.. cudo. A u mnie miały być biało czarne, i Exotic emparor kwitną pięknie, a ciemne okazały się czerwone i mam patriotycznie
Zielonym do góry... 13:41, 18 kwi 2016

Do góry
Moja magnolia do znudzenia...niestety po południu przeszła burza i już tak nie wygląda kilka kwiotków obleciało ;/

dla zobrazowania jej ogromności

pissardi już z listkami ..chyba wczesniej ruszają jak Nigry...lubię też te trzmielinowe przyrosty

Pora na zmiany, czyli Alkowe rewolucje ogrodowe 12:22, 18 kwi 2016

Do góry
AlKa napisał(a)

Piękne zdjęcie
I ta magnolia cudna jaka to odmiana?
Rododendronowy ogród II. 12:03, 18 kwi 2016

Do góry
Witaj,
u mnie wczoraj wieczorem i w nocy popadało ale słabo, tyle że kostka na tarasie mokra....
Widziałam filmik - sliczna ta magnolia - to Georg Hanry Kern jest ?
Ogródek Iwony II 12:00, 18 kwi 2016

Do góry
Aniu, przyznam,że nie przyglądałam się i teraz nie pamiętam
Poobserwuje w tym roku. Ale dziewczyny piszą, ze niewielkie są różnice w nich Raczej są podobne i tak samo ładnie wyglądają
Magnolia faktycznie już spora była, jak ją kupowaliśmy

Michał, fajnie, ze już się przebudziłeś ze snu zimowego

Blyxa (tak swoją drogą dopisz swoje imię w podpisie, jeśli można ), lubię kwiatki w wazonie, cieszą mnie, gdy to są te ogrodowe. W drugim wazonie mam kilka gałązek forsycji. Ale nigdy nie ścinam dużo, to tylko takie zaproszenie do tego, co w ogrodzie na mnie czeka. Najwyżej 3 gałązki ścinam ... zawsze mi szkoda więcej. Dlatego latem uwielbiam róże,zawsze mnie w wazonie cieszą.
Niestety na miejscu u mnie nie ma kwiatków w sklepie, dlatego zadowalam się ogrodowymi...
O psiakach nie chce mi się już myśleć, moja Tola spokojna jest, ona nie szaleje, raczej przestraszona, wyprowadzam ją na pole na smyczy..., ale sąsiadki pies - to furiat... Dziś rozmawiałam z sąsiadką, pies na łańcuchu, a ze złości, ze nie może odejść od budy - wszystko, co z drewna pożarł ... To typ wrednego jamnika.
Pszczelarnia 10:58, 18 kwi 2016

Do góry
ale łąki narcyzowe!

Swietnie je wymieszałaś- są tylko troszkę wymieszane,nie tak całkiem , tylko delikatnie. Pięknie Ewo!
Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej 10:56, 18 kwi 2016

Do góry
piękna wiosna u Was Aga! Tyle kwiatnie- narcyzy, hiacynty, pierwiosnki, szafirki- pięknie jest.
U mnie montana dopiero zakwitła, u Was wszystko szybciej.

I magnolia kwitnie!!!!

Z ginnalem dobra robota, odwdzięczy się chłopak zaraz.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 10:43, 18 kwi 2016

Do góry
Narycyzy Thalia to Thalia sa smukłe i delikatne.
I tak cudne w tej masie, że więcej nie zaglądam na porzednie strony.....
Reszta ogrodu piękna, prześliczna!
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 10:41, 18 kwi 2016

Do góry
Gosia gratuluję!!!! Wiem ile pracy włożyłaś w naukę ale wyszło i to pięknie, wyszło!!!
Ściskam Cię za to mocnooo!!!

I trzymam kciuki za wysyp zleceń
Mój mały ogródeczek :) 10:18, 18 kwi 2016

Do góry
ależ u Ciebie pięknie kwiatowo
Magnolia super
Mój mały ogródeczek :) 10:02, 18 kwi 2016

Do góry
zbigniew_gazda napisał(a)
Agnieszko no masz magnolię i to jaką! Cudna a tulipanów mnóstwo. Pewnie rosną na słonecznym miejscu.

Zbyszku ta magnolia to u mojej mamy
Ja dopiero sobie kupiłam żółtą
Tulipanki mają sloneczko praktycznie od 10 rano do samego wieczora.
Mam też od str północnej to daleko w tyle za tymi
Nasz przydomowy ogródek 09:16, 18 kwi 2016

Do góry
Agnieszko, Mirko dziękuję - magnolia ma 6 lat. Nie jest to ani Susan ani Galaxy jak się okazuje. Susan ma po 6 płatków a ta ma 12-13. Galaxy ma zdecydowanie jeden pień główny - a tej się rozgałęzia od dołu. Szukam dalej nazwy.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies