Ta jedna fotka wakacyjna już zapowiada jaką nam cudną relację przedstawisz.
w kilka godzin ogród do takiego stanu doprowadzić to tylko Ty chyba potrafisz.
Najwyraźniej, choć dopiero jedna rozkwitła, ale patrząc na krzaczki obstawiam teraz, że sporo jednak nie będzie tym czym miały być.
Wymiana... na razie zasygnalizowałam jak się sprawa ma, Pani napisała żeby przysłać zdjęcia i się zastanowimy co dalej, ale to potrwa, bo wiele moich krzaczków będzie kwitło dopiero za jakiś czas.
A Tobie już podesłała właściwe?
u mnie też grzyb na bukszpanach i różach.
Jak robisz OW to jakiego ostu używasz, sprytusowego czy owocowego, bo chyba można jeden i drugi, czy się mylę?
Poszłam przemierzyć, mają max. 35 cm.
Ta odmiana jest naprawdę godna polecenia, kupiłam 12 zeszłego lata, wiosną podzieliłam i obecnie mam 26 dorodnych krzaków oblepionych kwiatami, niech tylko znowu tak ładnie przetrwają zimę to dalej będę dzielić i poupycham gdzie się da.
Za to FA mam pomylone i co mi wyrosło zamiast nich, to nawet nie wiem.
Renia, przypomniajaś mi tymi widokami podróż poślubną - nawet zdjęcia znajome, cieszę się, że mimo sporej odległości wybraliście się nad Plitwickie Jeziora.
A Primosten był?
Jak książka, podobała się?
Myślałam, że w drodze powrotnej dryngniesz i na kawę wpadniecie
no masz Ci los z tymi dzieciakami, może będzie jej się lepiej spało po przeczytaniu fajnej książeczki, my czytamy akurat serię o dziewczynce o imieniu Klara i powiem Ci, że sama jestem ciekawa kolejnych historii - gorąco polecam.
Vintage Wine mam drugi sezon i bardzo je lubię, wiosną zmieniłam im miejscówkę
Southern Belle u mnie nie ma ciemnych łodyg raczej zielone z ciemniejszymi smugami.