Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "lilie"

Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw 21:55, 09 lip 2014

Do góry
Różyczki i Lilie piekne
Ogród cioci czyli ciociogród :) 20:25, 09 lip 2014

Do góry
Piekne masz lilie Malgosiu, tak stoja dostojnie na bacznosc) Pozdrawiam
Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi. 20:22, 09 lip 2014

Do góry
Dzisiaj rano kolejna wycieczka nad inny zalew z chłopakami - tym razem z parasolką i w kurtkach przeciwdeszczowych - ale było bardzo fajnie a deszcz, raz padał raz nie

Zatrzymaliśmy się w ogrodniczym i wzięłam specyfik na hortensje - po zdjęciach pan zdiagnozował plamistośc - grzyba
Mam nadzieję że jutro nie będzie padać to szybko to załatwię

Dzisiaj zrobiłam niechcący małą sesję z okna sypialni
Na parapecie na zewnątrz mam słoik gdzie ukatrupiam robale które zżerają mi lilie ....chlopaki chciały je oglądac i tak cyknęłam kilka zdjęć z innej perspektywy

Moje biedne lilie
Na te najbardziej czekam, bo czarne kupione z dziewczynami na targach

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 19:21, 09 lip 2014

Do góry
Kindzia-liliowcami będę cię zarażać...a lilie wodne mają mszyce bu

Gierczusia -tamy jak ramy i do kwadratu, jakie piękne słowa,śliczne dzięki

Katkak - kwiaty dookoła i to jest to, tak lubimy

Mała Mi - u ciebie rybki i lotos u mnie lilie wodne, a monardy, dobrze prawisz rozłogami się rozłażą

ewa004 - dzięki kochana, każdy ma swój kawałek raju i niekończącą się pracę

Małgorzata_s...Wojsławice w końcu chciałbym zwiedzić

Bogdzia - ja też mam kilka nowych, jak na razie jeden mi zakwitł

A u mnie liliowcowo nadal

Ogrodowa przygoda Łukasza :) 19:19, 09 lip 2014

Do góry
Przeszła dzisiaj nawałnica z bardzo obfitym deszczem... dobrze, że tylko na deszczu się skończyło, chociaż nie nacieszyłem się długo nowymi liliowcami, ale zakwitną znowu

Teraz lilie chociaż na razie słabo zbierają sie do kwitnienia

Z salonu również pięknie się prezentują... dosłownie zaglądają przez okno

Żółtki

Ojjj złe to połączenie... dobrze, że przypadkowe
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 19:13, 09 lip 2014

Do góry
Kasiu Aniu zaraz wrzucam zdjęcia, ale u mnie jeszcze skromnie lilie kwitną.

Kondzio kolorowe szaleństwo u mnie w pełni

Aniu Monte jezówki nie są z mojego ogrodu tak jak napisałem nad zdjęciami i na pewno się tak nie wysiewają... posadzone są w dużej ilości no i robią ogromne wrażenie

Aniu wiem, że te z połączeniem żóltego i różu/czerwieni chyba za bardzo tobie nie odpowiadają
Po zobaczeniu tej jeżówki zimą w ofercie pomyślałem 'kto wprowadził takie dziwadztwo na rynek' po wczorajszym zobaczeniu na żywo zmieniłem zdanie

Cieszę się, że zdjęcia dotarły w całości

Wyjazdu do Wojsławic mi szkoda bo miałbym okazje poznać wszystkich obecnych pionierów w polskiej hodowli lilowców, ale trudno... za rok też będą kwitnąć. Mimo to wybieram się do znajomego od którego kupuje liliowce, a tam też kilka tysięcy roślin na polu rośnie, a znacznie bliżej bardziej w Twoją strone

Drażnij mnie tymi jeżówkami ale mimo to dziękuje bardzo, a zakupiona jeżówka to Southern Belle.

Syla to odmiana Southern Belle rozumiem, że to oczko porozumiewawcze.. pw

Ewelino staram się podawać wszystkie nazwy w miare pamięci i opisania roślin Liliowce z reguły nie pachną, lilie owszem w dużej liczbie odmian są bardzo pachnące.

Agnieszko potwierdzam ogroomne wrażenie... ja zaczynam uwielbiać

Ewo miałem u Ciebie pisać, że wrzuciłem nowe liliowce, jestem nimi zachwycony, szkoda że obfite opady szybko zniszczyły dzisiejsze kwiaty. Jezówki znajdą u mnie miejsce na pewno w większej ilości
Bajkowy ogród Weroniki 18:46, 09 lip 2014

Do góry
weronika77 napisał(a)

Widziałam kominy z Twojego ogrodu, a 5-go jechałam do Krakowa przez Twoje miasto, pełne producentów mebli. Pozdrawiam.
U mnie dzisiaj liliowo.

Piękne masz te lilie, dostojnie się prezentują. Pozdrawiam
Rododendronowy ogród II. 18:28, 09 lip 2014

Do góry
Bogdzia napisał(a)
i lilie wodne

Cudne lilie, zdjęcia katalogowe, a żabka... jak fotomodelka.
Pozdrowienia Bogdziu dla Ciebie i Twojego męża.
Mój ogród 17:59, 09 lip 2014

Do góry
Bożenko, nasze lilie rzeczywiście chyba takie same, moje też nie pachną, ale podobają mi się. Ja kupilam w biedronce, też marketowe Podoba mi się Twoja rabata bylinowa, wszystko takie dorodne. Ja w tym roku też zrobilam rabatę z traw i bylin, ale na efekty trzeba czekać, wszystko malutkie Pozdrawiam Cię
W ogródku Iwony 17:53, 09 lip 2014

Do góry
Cudnie się prezentują lilie i liliowce u Ciebie. Szkoda tych 2 rododendronów, tak ładnie wyglądały wcześniej, może sobie poradzą. Pozdrawiam Cię gorąco.
Liliowo i kolorowo:) 17:38, 09 lip 2014

Do góry
GorAna napisał(a)
Danusiu, ależ masz cudne te lilie i liliowce.....kolorki dodają energii, co odparowała w skwarze
Pozdrawiam

Tez uwazam, ze kolory dodają energii Pozdrawiam
Liliowo i kolorowo:) 17:37, 09 lip 2014

Do góry
Kindzia napisał(a)
Piękny czas mamy teraz róże, lilie...lubimy bardzo

Pamiętasz, że w sierpniu masz termin zarezerwowany u mnie?

Buziaki

Kasiu pamietam i bede tylko musisz potem powiedziec na kiedy?
Lilie u Ciebie i byliny pieknie kwitna, pozdrawiam
Działka wkoło Lubczyka :) 17:23, 09 lip 2014

Do góry
Hej Kasiu, w chorobie drzewek nie pomogę niestety, ale chwalę lilie, róże od eMa i rozwar
Zaglądam i pozdrawiam
Liliowo i kolorowo:) 17:23, 09 lip 2014

Do góry
zawitka napisał(a)
Dana ---obejrzałam ze spotkania zdjątka same piękne KWIATUSZKI OGRODOWISKOWE ---fajnie że się spotkałyście to są fajne chwile .Moje lilie to nic ale Twoje same cuda .Czy Ty też sadzasz w koszyczkach bo na przyszły rok tak zrobię bo najpiękniejsz zżarły mi nornice chyba były słodze :Miłej niedzieli

To bardzo fajne chwile takie spotkania A lilie i liliowce sadze do koszyczkow, donic bo nic bym nie miał, u mnie nornic, ze ziemia sie zapada Pozdrawiam
Liliowo i kolorowo:) 17:20, 09 lip 2014

Do góry
ewsyg napisał(a)
Lilie i liliowce, to lubię. Kolorowo i pachnąco

Tez tak lubie A te zapachowe lilie dopiero beda Pozdrawiam
Liliowo i kolorowo:) 17:19, 09 lip 2014

Do góry
Kasya napisał(a)
bardziej liliowo i kolorowo juz chyba byc nie moze

Oj moze Bo dwa lata temu bylo bardziej, tonuje kolory teraz a lilie cos mi w tym roku niezbyt, slimaki, mrozy, nornice niestety, POzdrawiam
Ogród cioci czyli ciociogród :) 16:36, 09 lip 2014

Do góry
Dawno mnie nie było a tu takie cudowności - lilie, powojniki i cała resztaPelargonie wypasione. Pozdrawiam
Rododendronowy ogród II. 16:20, 09 lip 2014

Do góry
Wiedziałam, że na lilie u Ciebie można liczyć, będę się kosultować bo do tej
kupowałam tylko trąbkowe ale porosły wielkie a ja chcę niskie do metra i nie wiem jakie.
Dzwonek cudniasty.
Chciałam Ci zameldować że wypatrzona róża Monika u Ciebie już zamówiona
dasz wiarę, że róże ktoś podpatrzył a nie rh ? hehe no to właśnie ja.

pozdrawiam
Rododendronowy ogród II. 15:02, 09 lip 2014

Do góry
lilie ach miodzio!!!ja mam tylko jakieś białe i jakieś takie pomarańczowe ..i szczerze nie za bardzo je lubię bo nie umiem ich zestawić białe mam z trawą podobną do zebrinusa ale mniejsza a te pomarańczowe są zamotane w wiciokrzew pomorski i to zestawienie mi się podoba
Gosści zazdraszam bo u mnie zero ptaszków, śierściuchy płoszą
ściskam gorąco
Ogród w skali mikro cz.II 13:16, 09 lip 2014

Do góry
Agania napisał(a)
No i co ty Ela znowu kombinujesz.......szykujesz nową rewolucyję, panoramkę masz Uuuulala...jako, że mistrzynią upychania jesteś, to wiem już, że będzie się działo......lilie wodne u mnie rosną ciutkę głębiej niż twoje, i mają bardziej brudniejszą wodę niż u Ciebie, dlatego się tak rozrastają....ja też sprzątam w domu przy okazji, ale teraz przy remoncie częściej i jak pada, to domek szlifuję, ale tego szlifu ciągle nie widać

buziak

Aganiu

Ja już wykombinowałam .. Teraz Aga koryguje .. A ja jak mała dziewczynka ciagle chodzę i zaglądam czy cos już jest

Niemożliwa jestem ...

CzyTy mi sugerujesz ,ze musze jeszcze zabrudzić swoją wodę żeby mi ta lilia dobrze rosła ??.... Bo pogłębić oczka raczej nie przewiduje

Szlifuj domek szlifuj.. Ja jadę poszukiwać wyposażenia dla mojego kochanego skejta wariata
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies