Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W ogródku Iwony

W ogródku Iwony

Ivvvona 16:52, 15 lip 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Aż pachnie przez monitor od tego kwiecia Pozdrawiam Iwonko

Gosiu zapachy cudne - lilie i floksy- niesamowita mieszanka zapachów

Ivvvona 16:54, 15 lip 2014

Viola napisał(a)
Wszystko piękne, brak słów. Rosliny takie zdrowe, kompozycje perfekcyjne Pozdrawiam serdecznie

Hej Violu, to miłe co napisałaś, dziękuję
asiach 00:43, 16 lip 2014

Po dłuższej niebytności wpadam a tu pięknie jak zwykle i bardzo kolorowo
Pozdrawiam serdecznie
Margarete 13:09, 16 lip 2014

O widze że byliście w Ogrodach Kapiasów, i jak wam sie podobało ? bo ja w ubiegłym roku byłam 2 razy, raz w połowie czerwca - wtedy była zauroczona a drugi raz wracjąc z urlopu za znajomymi jakos tak w początkowych dniach sierpnia i doznałam małego rozczarowania, ogród był wyraźnie wymęczony upałem, trawa podżółknieta, nieobcięte przekwitłe kwiaty - było ładnie ale juz nie takm uderzajaco pieknie jak na początku sezonu.
Ivvvona 17:28, 16 lip 2014

asiach napisał(a)
Po dłuższej niebytności wpadam a tu pięknie jak zwykle i bardzo kolorowo
Pozdrawiam serdecznie

Dziękuje Asiu i równiez pozdrawiam.

Ivvvona 17:38, 16 lip 2014

Margarete napisał(a)
O widze że byliście w Ogrodach Kapiasów, i jak wam sie podobało ? bo ja w ubiegłym roku byłam 2 razy, raz w połowie czerwca - wtedy była zauroczona a drugi raz wracjąc z urlopu za znajomymi jakos tak w początkowych dniach sierpnia i doznałam małego rozczarowania, ogród był wyraźnie wymęczony upałem, trawa podżółknieta, nieobcięte przekwitłe kwiaty - było ładnie ale juz nie takm uderzajaco pieknie jak na początku sezonu.

Według mnie było bardzo ładnie, większość bylin i róż w pełni kwitnienia, trawy już duże, a wszystko bujne i zielone. W tym roku często padały deszcze,to może dlatego ogród wygląda ładnie. Wkleję jeszcze trochę fotek.

iwonaal 21:39, 16 lip 2014

Super relacja. Toje rabatki uporządkowane i piękne. Buk chyba będzie moim chciejstwem. I muszę wreszcie zostawić moje roślinki, żeby się miały szansę rozrosnąć. Buziaki.
grazyna_olsz... 11:16, 17 lip 2014

Ivvvona napisał(a)

Sliczne obrazki pokazujesz żurawki na kamieniach b ładnie sie prezentują .
W ogrodach u Kapiasa też bywam co roku i nawet częściej mozna tam zrobic fajne zakupy ale twoje zakatki sa równie piękne
Jagodaa 11:28, 17 lip 2014

Widzę, że wycieczkę miałaś do Goczałkowic . Muszę też kiedyś skoczyć, nie robię ostatnio ogrodowych zakupów, to jakoś nie mam motywacji .

Pozdrawiam!
malgorzata_s... 16:34, 17 lip 2014

No nie Przecież do mnie od Kapiasa 30 km Dlaczego nie krzyczałaś że w okolicy będziesz?? Foch