Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cioci czyli ciociogród :)

Ogród cioci czyli ciociogród :)

malgorzata_s... 17:36, 15 lip 2014

eda napisał(a)
Gosiu dziękuję za życzonka miłego kochana

Katkak 20:07, 15 lip 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Ja w pracy siedzę, dzieci kłuję To niezbyt fajne. Wieczorek za to może być miły w ogrodzie

Gosiaczku, ale to dla dobra dzieciaczków . Zresztą jak dzieciaczki widzą taka śliczną, kochaną, ciepłą i serdeczną Panią, choćby ze strzykawką to pewnie nawet za bardzo nie płaczą . Mój Fifi ma 24-go jakieś planowane szczepienie, ale wstyd się przyznać - zapomniałam na co .
malgorzata_s... 20:27, 15 lip 2014

Katkak napisał(a)

Gosiaczku, ale to dla dobra dzieciaczków . Zresztą jak dzieciaczki widzą taka śliczną, kochaną, ciepłą i serdeczną Panią, choćby ze strzykawką to pewnie nawet za bardzo nie płaczą . Mój Fifi ma 24-go jakieś planowane szczepienie, ale wstyd się przyznać - zapomniałam na co .

Błonica ,krztusiec, tężec ,polio A dzieci czasem jednak płaczą, nikt nie lubi być kłuty Maluszkom nie wytłumaczysz że to dla ich dobra. Buziaczki i głaskanko Brzusia
Nallar 20:59, 15 lip 2014

Błonica ,krztusiec, tężec ,polio A dzieci czasem jednak płaczą, nikt nie lubi być kłuty Maluszkom nie wytłumaczysz że to dla ich dobra. Buziaczki i głaskanko Brzusia

Małgosiu życzę Ci aby wszystkie dzieci które kłuć musisz, zachowywały się jak moja wnusia. Ma 2,5 roku i jeszcze nie zdarzyło się żeby płakała przy szczepieniu. Dzielna po babci
danuta_szwajcer 21:33, 15 lip 2014

Tez bardzo lubie zapach w ogrodzie, a teraz lilie i floksy tak pachną Tylko zeby jeszcze pogoda byla odpowiednia do biesiadowania. Pozdrawiam
malgorzata_s... 21:34, 15 lip 2014

Nallar napisał(a)

Małgosiu życzę Ci aby wszystkie dzieci które kłuć musisz, zachowywały się jak moja wnusia. Ma 2,5 roku i jeszcze nie zdarzyło się żeby płakała przy szczepieniu. Dzielna po babci

Gratuluję wnusi Teraz szczepionki coraz mniej bolesne i igiełki cieniutkie ale jak trzeba trzy razy ukłuć to nie ma mocnych Buziaki dzielna babciu
malgorzata_s... 21:36, 15 lip 2014

danuta_szwajcer napisał(a)
Tez bardzo lubie zapach w ogrodzie, a teraz lilie i floksy tak pachną Tylko zeby jeszcze pogoda byla odpowiednia do biesiadowania. Pozdrawiam

No właśnie prawie co wieczór burza. Trza być cierpliwym , kiedyś będzie chyba to lato nie?
JulkAd 21:48, 15 lip 2014

Ja w pracy siedzę, dzieci kłuję To niezbyt fajne. Wieczorek za to może być miły w ogrodzie

No to miłego wieczorku, pewno już nie w ogrodzie o tej porze
malgorzata_s... 21:52, 15 lip 2014

JulkAd napisał(a)

No to miłego wieczorku, pewno już nie w ogrodzie o tej porze

No już nie Już na kanapie
22:57, 15 lip 2014
Hej Gosiu
Zawitałam z powrotem,zatęskniło mi się
Pozdrawiam
Anulka ( z Anulkowych radości)
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies