to kolorowo będzie, ja staram się trzymać różu i bieli, jedynie pod brzozami trochę odcieni czerwieni i pomarańczu przemyciłam.
Widzisz co Iwonka pisze o FA?
Witaj Łucja,
mam nadzieję, że info o jeżówkach się przyda.
Dobrze, że są rośliny, które spełniają różniste nasze oczekiwania - bo jak się okazuje z różnymi problemami przychodzi nam się mierzyć, szczególnie przed płotami.
Nie mam mszyc na hostach, ale i tak są podniszczone trochę. Zawsze jakaś hadra je gdzieś podgryzie, albo grad podziurkuje. Nic nie poradzimy, taki ich urok. Praying Hands nie mam, ale sprawdziłam i faktycznie ładna jest. Jak gdzieś spotkam to sobie chętnie kupię Ale ogólnie host u mnie dostatek
Och niezmiernie się cieszę, bo podobają mi się one najbardziej ze wszystkich, które mam.
RT ma właśnie taki ciekawy, koralowy kolor i ciemne łodygi - fajnie z berberysami Orange Rocket wygląda.
Widziałaś u mnie kilka dni temu ABC uprawy jeżówek? Trochę już się o nich dowiedziałam od dwóch osób, które produkują sadzonki, ale to Ci napiszę na prive w wolnej chwili, bo prawdziwy elaborat będzie.
Będziesz zachwycona VW, u mnie już kwitną za to na FA czekam i mam nadzieję, że właśnie będą takie jak pokazałaś na fotce.
A czy S.Belle ma ciemne łodygi, bo kupiłam bez nazwy i podejrzewam, że to może być ona, ale pewności brak?
Ty to zawsze coś wynajdziesz - ja z namiaru chętnie skorzystam, choć na razie jeszcze obornik mam, ale może na przyszłość namiar się przyda.
Ale nam dolało, prawda?
Mam tą jarzmiankę, ale tylko młode listki są tak ładnie wybarwione, starsze już całe zielone, choć zamierzam ją przenieść w bardziej cieniste miejsce i może tam będzie się ładniej wybarwiać.