Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród wśród pól i wiatrów

Ogród wśród pól i wiatrów

lindsay80 11:41, 14 lip 2016

Jola, a czy na kwiatach host nie masz plagi czarnych mszyc?
Lubię jak kwitną, ale u mnie zawsze mszycami oblepione i to mnie strasznie drażni.
Masz już hostę Praying Hands? Cudna jest.
jolka 12:53, 14 lip 2016

lindsay80 napisał(a)
Jola, a czy na kwiatach host nie masz plagi czarnych mszyc?Lubię jak kwitną, ale u mnie zawsze mszycami oblepione i to mnie strasznie drażni. Masz już hostę Praying Hands? Cudna jest.

Nie mam mszyc na hostach, ale i tak są podniszczone trochę. Zawsze jakaś hadra je gdzieś podgryzie, albo grad podziurkuje. Nic nie poradzimy, taki ich urok. Praying Hands nie mam, ale sprawdziłam i faktycznie ładna jest. Jak gdzieś spotkam to sobie chętnie kupię Ale ogólnie host u mnie dostatek

jolka 12:57, 14 lip 2016

U nas dziś Tour de Pnologe Od rana dezorganizacja w mieście, a dodatkowo od 13tej dużo ulic wyłączonych z ruchu. Wolałam się ewakuować z pracy nim w ogóle miasto będzie nieprzejezdne. Idę ciąć kulki

Miłego dnia wszystkim
sylwia_slomc... 13:17, 14 lip 2016

Ale masz bajeczne jeżówkowo nie strasz tym wyścigiem bo ja jeszcze w robocie siedzę i jakoś do domu muszę się dopchać
lindsay80 13:32, 14 lip 2016

niezłe okazy, u mnie jak hosta ma 3 kwiatostany to max.

Praying Hands u mnie, ale najpiękniejsze ma Syla pod lizakami cisowymi

nawigatorka 17:07, 14 lip 2016

Ale masz kolorowo
Biale jezowki cudne.ciesze sie ze i ja je mam choc jeszcze chwilke na taka rzeke poczekam.ale warto
Toszka 18:48, 14 lip 2016

jolka napisał(a)
U nas dziś Tour de Pnologe Od rana dezorganizacja w mieście, a dodatkowo od 13tej dużo ulic wyłączonych z ruchu. Wolałam się ewakuować z pracy nim w ogóle miasto będzie nieprzejezdne. Idę ciąć kulki

Miłego dnia wszystkim

Nie tnij teraz buksów - pada. Grzyba mogą złapać Jeśli zdążyłaś juz pociąć to pryskaj koniecznie na grzyba.
Marzenaka 20:13, 14 lip 2016

Jola, masz dosłownie gąszcz jeżówkowy! A rozchodniki to istne giganty!
jolka 20:29, 14 lip 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)
Ale masz bajeczne jeżówkowo nie strasz tym wyścigiem bo ja jeszcze w robocie siedzę i jakoś do domu muszę się dopchać

Dzięki Sylwia A wyścig oglądałam przez lornetkę z balkonu I tylko w radio słyszałam jakie epitety kierowcy słali w stronę służb porządkowych. Nie wiem naprawdę po co paraliżować miasto od 13nastej, jeśli kolarze o 17.30 w NS mieli być..?? Mam nadzieję, że dotarłaś w miarę bezkolizyjnie do domu

Pozdrawiam kwiatkiem, którego jeszcze chyba w tym sezonie nie pokazywałam Mam ich z 10 sztuk, wszystkie z własnych sadzonek, obecnie w przechowalniku. Ale już mam na nie plan

jolka 20:38, 14 lip 2016

lindsay80 napisał(a)
niezłe okazy, u mnie jak hosta ma 3 kwiatostany to max.
Praying Hands u mnie, ale najpiękniejsze ma Syla pod lizakami cisowymi

Sylwi lizaki znam doskonale Twoja też piękna. Macham kwiatkowo