Ciemno u mnie jakby godz 17 była....a tylko trochę pokropiło. Mogłoby lunąć, bo popiół już się zrobił...
moje teraz zaczynają trzeci sezon jeeeezu jak ten czas leci.... szkoda tylko ze im starsze tym brzydsze
Dobry wieczór
Przez to całe "teges" nawet nie wiesz co ja zrobiłam... dopiero wrociłam do domu. Zmieniłam pół przedogródka. Wykopałam drzewa, Usunęłam WSZYSTKO co tam było. Został mi jeszcze tylko jeden olbrzymi szczepiony modrzew. Muszę pomyśleć co z nim zrobić. Jutro ma przyjechać brukarz robić spore przeróbki i muszę wymyśleć coś sensownego. Dwa lata mi się nie podobało. Dziś nie wytrzymałam...
Nareszcie i wiosnę u mnie widać
Małgoś, lubię sobie poeksperymentować choć nie wiem czy beton to mój ulubiony materiał
Skończyłam dzisiaj odkurzać smaragdy i powtórzę co w tamtym roku już zauważyłam Smaragdy czyszczone dwa razy do roku to najlepsze rozwiązanie dla ogrodnika. Pracę bardzo mi ułatwia odkurzacz przemysłowy ale gdybym musiała nadal czyścić ręcznie to i tak polecam wiosenne i wczesnojesienne czyszczenie Do kilku smaragdów mam utrudniony dostęp jesienią i były czyszczone tylko wiosną. Środek smaragda czyszczonego tylko jeden raz w sezonie.
Ewka, czytałam u Justyny o porażce z gnojówką. W takim chłodnym okresie gdzie tego słońca jest mało robię wyciąg z wrotyczu na opuchlaki i leję cały ogród co dwa tygodnie.
Sebek a ja myślałam, że byłeś w Casto po pierwsze pelaśki
Edytko, ja dawałam 2 łyżeczki krystalicznego na 5l.zimnej wody i podlewałam bukszpany. 15 gipsowych Betonowe tylko 3
Super!! Płatki kos. ??
Piękne i nic tak teraz nie cieszy jak pierwsze zielone czy czerwone listki
Bardzo dziękuję Pięknie się prezentuje i podejrzewam, ze ogród od razu nabiera innego charakteru. Możesz przypomnieć jaką mają wysokość Twoje smaragdy?
Też mam dzisiaj problem z O. Może to wiosenny atak ogrodników na forum
Widzac grujeczniki Kasi az pobieglam moje zobaczyć choc jedna noga juz pod prysznicem bylam Sa liscie na wszystkich