Z gipsu działam takie cuś... Jeszcze mokre, jak wyschną to pokażę w aranżacji Dzisiaj zamówiłam rury, jutro będę zalewać betonem na świeczniki a dzisiaj może uda się zrobić duzą betonową donicę z wiadra
Kokoszka W warzywniku wszystko posiane! Szczypior już widać Czekam jeszcze na flance sałaty, kalarepy i pomidory.
Taa z krokusami poszalałam w tym roku
Dzięki za fotki Zaraz zobaczę.
Żadna tajemnica Świeczniki małe i duże, donice małe i większe.Materiał:gips i beton
Wczoraj tak mnie nerwy poniosły, że dużą 40 cm donicę rozwaliłam...Myślałam, że wyjdę z siebie i stanę obok Dzisiaj sama się z siebie śmieję ale wczoraj oświadczyłam eMowi, że koniec produkcji
Dzieki Polinko, musze poczytac co on za jeden ten czystek
Kolorowo sie robi to fakt, kocham wiosne
A poza tym nasze ogrodowiskowe koleżanki nie zostawiły mnie w potrzebie...wczoraj dotarły do mnie domowe "lekarstwa" różnej maści wspierające mnie w leczeniu.....zaprzyjaźniony "kurier" dowiózł mi 3 słoiczki a każdy z innym "lekarstwem"..... było mi bardzo, bardzo miło, i poza ich rolą rzeczywiście lecznicza to sam fakt że komuś nie jest moje chorowanie objętne, że na dziewczyny z ogrodowiska zawsze mozna liczyć - samo to podniosło mnie na duchu i zdrowieje.....
Tacy cudowni ludzie są na świecie...naprawde
hihih super krokusiki i RB już startuje ... u mnie ni hu hu pozdrawiam cieplutko ... Polinka a to zmęczenie to pewnie wiosenne przesilenie szybko minie
Zrobiłam dla Ciebie te fotki zaraz wkleję u siebie
Co Ty tam kombinujesz - zdradzisz coś czy to tajemnica? Ja też lubię jak jest dokładnie tak jak sobie zaplanuję i przez to czesto nerwy mnie ponoszą