Takie graby są w szkółce, kolumnowe szczepione ok. 1,2 m, czy takie są ok wg Was ?, cena 60 zł. Nie wiem czym się kierować przy ich zakupie. Nie widziałam ich jeszcze na żywo, Pani wysłała mi zdjęcie
Moje wygodnickie sierściuchy, nie dość, że na łóżku, to jeszcze na wełnianym pledzie, który mam do przykrywania jak mi w dzień zimno
Od góry: czarna Pysia, pasiasty Gucio, Nutka z białymi wąsami i skarpetkami, mała czarna po prawej Czarusia i duży czarny po lewej Duduś.
Kitka śpi na fotelu.
Iwonko, mnie te szyny całkiem pasują i są uczęszczane przez domowników, choć płyty nieobsadzone w pełni, więc lękam się chwilami o dziecię, które uparcie chodzi tamtędy najczęściej Ta jedna, którą określiłaś zbędną, jest całkiem przydatną właśnie, bo M z kotłowni wychodzi i dumnie kroczy do swojego kurnika na tyłach No muszą być, co zrobić, ja tam je lubię
A szlaczek z kostki ma poszerzać tylko tę część na wprost tarasu i myślę, że spełni swoją funkcję.
Plan pierwotny tylko z innym drzewem i ta wersja podoba mi się najbardziej, nie kombinuję już tak będzie oczywiście za kilka lat. Jeszcze raz dziękuję za pomoc, dobranoc