Madziu, empatyczna Istoto przewidziałaś, że potrzebny będzie antydepresant i na szczęście pokazałaś "trochę" bałaganu więc już w spokoju można się było oddać czystym zachwytom... Kolory i proporcje dobierasz świetnie. Rabat i połączeń tyle, że jeszcze nie umiem się odnaleźć, co masz gdzie gubię się jednak z przyjemnością bo wszystko opracowane i ogarnięte z czułością, masz "rabaty uśmiechnięte"! Nawet fiolet z różem i pomarańczem u Ciebie pięknie zagrają Wilczyca też lubi to miejsce, to widać
Haniu, jakie to fajne uczucie, że oglądanie zdjęć z mojego ogrodu sprawia Komuś przyjemność Dziękuję!
A jeśli chodzi o spełnianie marzeń, to... muszę zdradzić, że idzie nowe w Tajemniczym
Asia dobrze Cię znów. .....widzieć Murki pięknie przybrały na masie a róże cudne! Nadal chodzą mi po głowie. A co do nowej rabaty to oslonilabym ja od drogi zimozielonym szpalerem. Zaraz przy dolnym murku zrobiłabym wąska jednolita rabatę z trawami np.hakone. a po drugiej stronie pod grabami szeroką rabatę z trawami, bylinami i może różami w nawiązaniu do tego co na górze. Pomiędzy rabatami ścieżka jak ta na górze. Trawnika bym nie robiła bo trzeba by było kosiarke po schodach znosić. Czy się mylę?