Cały rok (z wyjątkiem zimy) liście ma takie same Jedynie co to potrafi łapać inwersję.. i dostaje gałązki z zielonymi listkami i jak nie che sie mieć wstawek zielonych to należy gałązki wycinać.. ale to pojedyncze gałązki takie czasami rosną..
Ania kochana czy Ty możesz mi pokazać tego klona z zielono-białymi listkami wiosną, latem i jesienią? Bo ja ciągle robię casting na zawijasową dla pięknego drzewka o dużej ładnej koronie pliiis
Bardzo dobry portal, potwierdzam.
Zdjęcia cudowne, aż dziwne że tyle kwitnących tulipanów jeszcze. Wczoraj wyrwałam exotic bo liście całkiem suche były, krokusy też wyczyscilam.
Od niedzieli słoneczko Pozdrawiam optymistycznie
Bogdzia mówi, że może być Simona.. ale Gierczuś ma Simonę i mówi, że trochę inna..
kwiat po rozwinięciu gra.. ale w pąku już nie gra..
Jedna to Gierczusi a drugie to moje.. i tu podobne
Sebek Nowej Zembli mam 5 sztuk i tylko jedna jest idealnie foremna reszta jest różna i kształt i ilość kwiatów wszystko je różni, a niby jedna odmiana, jedno miejsce i ta sama pielęgnacja...
oj już ie narzekaj gospodarczo u Was lepiej
kora workowana, nie wiem jakiego producenta, kupuję w jednym z centrów ogrodniczych i nie zwracałam uwagi. A 'mój' Pan z ogrodniczego wie, że mi kitu nie wciśnie