Ty dosadzilas do róż trawy i je podkreślają - ja dosadzilem trzykrotki i róże mi zjadły Kwiatków nie będzie Wszyscy wczoraj u fryzjera siedzieli? Bo ja też
To ja w takim razie idę leżeć choć na kanapę, bo leżaka nie mam
Będzie grupowa sesja leżakowa? Bo nie wiem , czy odchwaszczać ogród, czy wypatrywać?
Tak wcześnie dzisiaj wstałeś, że się zaniepokoiłam
A u mnie Sarah dopiero pąki ma? No jak to tak?
Starzeję się - wieko od trumny mnie goni...
od dluzszego czasu nie moglam sobie przypomniec nazwy jarzmianek... i na zlosc u nikogo nie teafialam, a u Ciebie proszę sa ☺
No nie wiem! Bo to musiałaby być ciągła podaż, a zakup ładowarki jednorazowy. A co Ty cierpisz na bezsenność, czy się starzejesz?
Sylwia - pstry tulipanowiec to się kupuje dla liści, dla kwiatów trzeba kupić zielone. Iza Bela - tu bym Ci wstawiła wielkie serducho, ale emotikony nie wstawiają się. Sebek - a tu bym wstawiła wielkiego lola.. widok w drugą stronę był pod słońce i wychodzi jasna (kolor przekłamany) Aaa u Bogdzi Łukasz wrzucił fotki ze spotkania... wczoraj stojąc w korku na telefonie rzuciłam okiem.. tam na inną przerwę muszę zajrzeć.. a teraz kawa wypita, kanapki zjedzone.. lecimy pijąteczek. Traw do koszenia... pierwszy nawóz w tym roku dostała.. trzeba będzie z kosiarką chwilę pobiegać.. ale trawnik jest tragiczny.
Taniej vita buerlecitin wyjdzie
Kupiłem jakiś taki nie pamiętam nazwy w castoramie ze środkiem na chwasty i albo przesadziłem z ilością albo te plamy to były chwasty ? już po kilku dniach troche lepiej wygląda. U mnie dużo koniczyny ale raczej nie walcze z nią. Nisko koszony trawnik 2 razy w tygodniu i jej nie widać.
Sebek ! No jakbym nie przyszła do ciebie Trochę c czasu zajęło znaleźć wątek ale niż się pozachwycalam, powzdychalam i oczy pocieszylam. Pięknie u ciebie !!!! Pozdrawiam.
No masz! To sobie spraw zapasową
Takie męczenie to my lubimy
Odnalazłem dopiero wątek, rabaty bylinowe obłędne gratulacje Sebek
Wątki hortensjowo plackowe się mi mieszają