Kochani pisałam wczoraj, ze mam dwie imprezy

z jednej na druga pojechałam i w nocy wróciłam

Jak widać późno wstałam

Imorezy mega udane. Za tydzien tez impreza i za dwa tygodnie .. I tak do liczą az wreszcie wszyscy zaczna wyjeżdżać na urlopy

Zapraszam na fotki wieczorem. Będa , obiecuje
Fryzjera mam sprawdzonego, nie bojam sie efektu, kolor ten sam od roku (i tak nakierowany na ukrycie siwizny.....) a tylko dywagacje czy brzytwa ciachamy grzywkę czy na półokrągło

Wiec fryzjer bez obaw. Kiedys zetne włosy na krotko to wtedy bedzie strach

ale na razie udaje młodsza wiec nosze długie

jak juz nikomu kitu z wiekiem nie wcisnę to cinas na krotko i bede miec kolor ala Skandynawka
Kiedy bukszpany ciąc, mysle ze u mnie ejszcze min tydzien. Tylko dwie kule sie kwalifikowały do ciecia, bo były juz ciemnozielone. Niektore nawet jeszcze dwa tygodnie beda czekac. Graby juz mozna ciachać.
Gierczusia mam nadzieje ze ciemierniki z carexem przezyja bo na tej rabacie od lat grasuja opuchlaki, najpier pożarly mi dwukrotnie zurawki, potem azalie... Kopiuj do woli. Musze tylko zidentyfikowac oc to za carex bo ma inńy odcien niz montana, zachwyca mnie wisoną.
Rozplenice nie szaleją - niestey zbieraja sie starsznie powoli, nie wiem czy do pełni lata dadzą rade. Jako tako ruszyły medium, little ledwo żyja a najwieksze zbieraja sie od miesiaca ....wazne ze żyja, bo obserwuje w nasadzeniach miejskich, ze ok 50% rozplenic padło.
Krzyski ładne ale liczyłam na jeszcze wieksze kulkii nie wiem czy to kwestia ciezkiej gleby czy jakosci cebul bo u Malkul urosły wieeeelkie a u mnei srednie....
Czosnki Hair - nie mam jeszcze opini bo pierwszy raz sadizłam je jesienia, czekam na eksplozje kosmitów

ale mialysmy stawać w moze carex frosted culrs i doopa, bo FC wymarzły .....
Jedyne rosliny, ktore w tym roku nei zawodz to roze... Bo bukszpany dostały przymrozkami wiosennymi i sie do chwili obecnej reanimują. A ciete we wiosennym słoncu zbrazowiały. Jak pada nei ciac, bo grzyb, jak słonce nie ciac , bo przypali. Kiedy nalezć zatem czas na ich ciecie ja sie pytam?