Dziękuję! Cieszę, że ogród się podoba. Może nie wszystko chce bujnie rosnąć, ale jest tak upchane, że czasami nie ma gdzie się rozrastać
Czosnki już przekwitły, mam sporo zaległych zdjęć.
Bo jedna Ania była u drugiej Ani, a wcześniej ta druga była u pierwszej i jedna robi zdjęcia u drugiej i nawzajem, wiec nie pojmiesz pani: ani -ani, która Ania u której Ani Obie uwielbiają w ogrodzie kolory, dodatki, biel i różne odcienie zieleni, hosty i róże i całą masę różnych roślinek
Elu, nic nie stoi na przeszkodzie, by zobaczyć mój ogród w realu Zróbcie sobie rodzinną wycieczkę wycieczkę w nasze strony Roztocze jest piękne i nad Białym jeziorem, zdrowy mikroklimat A my pomiędzy Zaciszny zakątek w mieście Ducha Bielucha z kredowych podziemi
Na trasie takie częste widoki
Jak miło.... Madziu, wiesz, że mój ogród czeka na Ciebie i ja oczywiście!
Macierzanka od Ciebie panoszy się wszędzie, ciągle ją dzielę, gdzieś sadzę, fajnie wygląda też w donicach
Mam trochę zaległości w dodawaniu zdjęć, dobrze,że Ania - Anabuko zawsze w gotowości
Jolanko, jak będziesz gdzieś w naszych stronach to wpadnij na kawę, albo coś chłodnego...- skwar niemiłosierny ostatnio Na tarasie dziś mam 35 st., to nie wiem ile w słońcu. W domu mam dziś też ciepłą robotę- smażę dżem truskawkowy, gotuję i zlewam do słoiczków sok. W całym domu pachnie truskawkami