WWczesniej pomiedzy byla stipa i mi jej troche w tej kompozycji brakuje.Ale poo scieciu szalwi i ostrogowcow bylo tu pusto.Teraz mam nadzieje, ze molinia zrobi robote, jak sie rozrosnie.
Achnatherum calamagrostis to jakis potwor wyrosl w tym roku-jego trzeci rok u mnie.
To kilkuletnia kępa, sprawdziłam jedna się rozmnożyła i z ubiegłorocznej niebieskiej zmienia się w takie dziwo. Na dodatek część owadów zaczęła wgrywać się w kwiaty od dołu. Czy pasikonik może być sprawcą?
Jak ja to lubię. Chętnie bym rozwiesiła u siebie w ogrodzie tylko nie mam drzew. Fajnie ujęłaś na zdjęciach - domyślam się, że było trudno. Tęcza jest wspaniała
Juzia SS kwiat ma niepowtarzalny - żadna róża nie ma takiego koloru. Natomiast jeżeli chodzi o krzew to nie tworzy dużego krzewu i potrafi chorować. Jednak bardzo ją polecam właśnie ze względu na jej inność
Aga mam różankę i niezłą kolekcję róż Tej na pierwszym planie nie ma na ostatnich zdjęciach, bo pokazywałam ja wcześniej - to róża Summer Song
Więcej jej zdjęć poniżej
Magda ale zdjęć dużo wrzucilaś, miło pooglądać. Wszędzie mi się podoba a dziś tutaj najbardziej
Nie stresujesz sie jak sunia wchodzi na rabaty?
Jak sobie radzisz z ograniczeniami wody?