Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Polinka"

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 14:28, 13 mar 2016

Do góry
polinka napisał(a)

Masz może jakiś dzień wolny w tym tygodniu?? Przyjedz to sobie zrobisz dekoracje Mchu i gipsu u mnie pod dostatkiem

dzięki Paulina, ale nie mam u mnie to nawet nie jest kwestia braku materiałów ale chęci i pomysłów, poza tym te święta są jakieś za krótkie
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 14:23, 13 mar 2016

Do góry
polinka napisał(a)

Ewka, to śliwa wiśniowa Pissardi albo Nigra.
Rośnie u mnie od 2013r.ale była przesadzana. Teraz na wiosnę została drastycznie przycięta w celu konkretnego zagęszczenia.

To chyba zdecyduję się na nią...miałam na uwadze klon...wstawiłam u siebie wizualkę z nim...i jakoś nie mogę się przekonać, zdecydować do tego koloru choć żółty to energia,moc...hmm
gdybyś wpadła na sekundę
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 14:03, 13 mar 2016

Do góry
Kuba napisał(a)
podobają mi się Twoje ozdoby ja nie mam weny, szczytem inwencji są dla mnie teraz tulipany w wazonie

Masz może jakiś dzień wolny w tym tygodniu?? Przyjedz to sobie zrobisz dekoracje Mchu i gipsu u mnie pod dostatkiem
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 14:01, 13 mar 2016

Do góry
iwka napisał(a)
Slicznie, wiosennie i świątecznie pozdrawiam Poli

Iwka, wiosny to my chyba wszyscy już bardzo pragniemy Pogoda za oknem mało wiosenna to chociaż w domu trochę koloru sobie sprawiłam.
A że na święta chyba będę w szpitalu to już sobie klimat wielkanocny zrobiłam co by nacieszyć się dekoracjami
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 13:57, 13 mar 2016

Do góry
MirellaB napisał(a)
Poli bardzo ładne dekoracje

Wianki z mchem można dostać kupić czy sama robiłaś?

Mirelko, dziękuję
Robię i sprzedaję
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 13:57, 13 mar 2016

Do góry
frezja napisał(a)

Polinko, co to za drzewka...ile czasu rosną u Ciebie ??

przeleciałam wątek..i chyba już wiem śliwa...ale jaka ??

Ewka, to śliwa wiśniowa Pissardi albo Nigra.
Rośnie u mnie od 2013r.ale była przesadzana. Teraz na wiosnę została drastycznie przycięta w celu konkretnego zagęszczenia.
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 13:54, 13 mar 2016

Do góry
leon60 napisał(a)
śliczne dekoracje ! masz zdolne łapki

Nie ma co ukrywać, gdyby nie O. to pewnie dalej miałabym plastikowe jajka
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 13:52, 13 mar 2016

Do góry
Moniq napisał(a)
Mój synuś zakupił podobne buteleczki na sok, ponoć modne; chyba sobie pożyczę na tulipki

Na sok to pewnie zamykane?
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 13:51, 13 mar 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
Super Poli.i urocze te buteleczki ja wlasnie wydmuchiwalam jajka do obiadu bo mam takie w bialych skorupkach

Asiu, buteleczki z P...
A na jajka kupiłam plastikową, otwieraną formę i teraz produkcja idzie właściwym torem Wcześniej męczyłam się ze skorupkami, nalewaniem gipsu do środka i póżniej z morderczym obieraniem
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 13:48, 13 mar 2016

Do góry
Sebek, Edytka, MAdżen, Iwonko, Aniu,Kasiu dziękuję za miłe słowa

Przyjemnie wiedzieć, że taki styl dekoracji nie tylko mnie zachwyca

Monik, dobrze piszesz-gips budowlany , nie może być szpachlowy.
Wianki robię sama
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 17:33, 12 mar 2016

Do góry
polinka napisał(a)

Polinko, co to za drzewka...ile czasu rosną u Ciebie ??

przeleciałam wątek..i chyba już wiem śliwa...ale jaka ??
Tu ma być ogród :) 17:19, 12 mar 2016

Do góry
polinka napisał(a)

Smaragdów nie pryskałam miedzianem ale nie mam też z nimi żadnego kłopotu.

Edytko póki co nie nadrobię ostatnich stron ale buziaki zostawiam

A mi kilka chorowało, ale to już po oprysku.
W tym roku też im zrobię profilaktycznie.

Madżenie ogrodnika cz. aktualna 13:19, 12 mar 2016

Do góry
Wielościa, Gabisia, Noemi, Stychaz, Janeczka i Karabela duża bużkę i podziekowania za przemiły poranek
Bardzo przyjemnie sie gaworzyło i wcale sie nie dziwię, ze sie dopiero ok 11:30 zorientowaliśmy ze czas do domu. Powtórka po świetach, oby sie ociepliło bo przeciez piknik trzeba urządzic

Grupo Wrocławska mocno mnie zmotwowalyscie do dzisiajszej pracy! Dziekuję

Ana jak ciać jak dalej leje.... Polinka pisała już ze nie wiemy jak słońce wygląda.

Ewa szkoda ze nie dołączyłaś ale mam nadzieje, ze po świetach sie zmobilizujesz. Ps. Hybryda jest na moje słabe paznokcie nietrwała, zimo i na urlopie ok ale w trakcie sezonu ogrodowego żele u mnie sie sprawdzją. Przytyk paznokcia zalezy od techniki zdejmowania... Przed miesiace zmieniłam manikiurzystke i aktualna nie piłuje tak ostro. Jak chcesz mieć ładne łapy to co da tygodnie trzeba czas wygospodarować. Mi było po ogrodzie wstyd łapki pokazywac, teraz jestem elegancka w domu i zagrodzie Moniko ja mam poważne wątpliwosci odnośnie zmywaczem acetonowego do hybrydy...

Grupo Sląska czekam na relacje

Moje zkaupy? 3 x hortensje, 5 ciemiernikow nIgra (a co zapatrzyłam sie na Szefową ), białe szafirki, dwie doniczki, jajka i ptaszki szklane z błękitnymi piórkami, narcyzy białe w doniczkach na podmianę , mech, tulipany, wianek bukszpanowy, palma, smutek zielony ....
A i latarenki drewniane bo mi sie stalowe nie podobaja na frocie. Stalowe pójdą na taras kuchenny.
Moja "przyziemna" :) pasja 12:39, 12 mar 2016

Do góry
polinka napisał(a)
Jagoooo! Nie będę ukrywać, że Cię troszkę podczytywałam jak tylko się pojawiłaś ale wiesz jak to jest być w niedoczasie...

Czytałam u Sebka, że się jutro ujawniasz??

Nie wiem jak mam postępować w Silverami? Tomek Grochowski radzi aby wszystkie carexy uciachać na wiosnę. ID w tamtym roku tak cięłam nisko ale nie wiem czy z SC tak samo przyciąć?

Wiem i się nie gniewam . Ja ostatnio też więcej czytam i oglądam niż piszę .

Nie wiem co doradzić w sprawie traw. Gdy je w zeszłym roku mocniej ścięłam, nie zabrały się przez cały sezon, ale mogło to też być spowodowane suszą.
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 11:25, 12 mar 2016

Do góry
polinka napisał(a)

Piękne tulipki! U mnie tak samo rosną

Macham Kasiek!

Kochana pokaż bo mi uwierzę; )
Typografia ogrodu 07:30, 12 mar 2016

Do góry
polinka napisał(a)
Poczytałam o krawężnikach Fajnie, że idziesz do przodu ale nadrobić wątek i być na bieżąco to koszmar

W sprawie paznokci, lakierów itd. nawet się nie wypowiadam bo u mnie paznokcie non stop zniszczone Nie mam pojęcia jak Wy pracujecie w ogrodzie po wizycie u kosmetyczki?

mio Cie Paulino widziec.
Paulino co do paznokci to polecam i zel i hybryde.bedziesz miala paznokcie doskonale a do ogrodu zakladam zawzze dwie pary.rekawiczek gumowe a na to robocze.i paznokcie nawet nie zauwaza.na prawde polecam ja ze soimi mialam nie lada klopot i chocbym nie wiem co robila nie wygladaly.teraz nie narzekam.jedynie trzeba byc w tym systematycznym.
Coś jeszcze, coś więcej... 06:56, 12 mar 2016

Do góry
polinka napisał(a)
Ale masz fajnie Sebek Tyle dziewczyn będziesz miał od rana!

Przyjemnego spotkania i udanych zakupów

I jeszcze zgarniać je będzie
Zazdroszczę
Ładnej pogody życzę
Coś jeszcze, coś więcej... 06:42, 12 mar 2016

Do góry
polinka napisał(a)
Ale masz fajnie Sebek Tyle dziewczyn będziesz miał od rana!

Przyjemnego spotkania i udanych zakupów

Taki to sobie pożyje, nie?
Typografia ogrodu 00:04, 12 mar 2016

Do góry
Poczytałam o krawężnikach Fajnie, że idziesz do przodu ale nadrobić wątek i być na bieżąco to koszmar

W sprawie paznokci, lakierów itd. nawet się nie wypowiadam bo u mnie paznokcie non stop zniszczone Nie mam pojęcia jak Wy pracujecie w ogrodzie po wizycie u kosmetyczki?

Beskidzkie marzenie 23:59, 11 mar 2016

Do góry
Moniq napisał(a)
Miałam w ubiegłym roku piękna szałwię i zastanawiam sie czy przezimowała?
Uwielbiam szałwię; czytałam że wiele osób kupuje u finki - juz odnalazłam sklep i przymierzam się do zrobienia zamówienia;

I coś smacznego

W tych donicach mam rozplenice i cebule tulipanów.
zastanawiam sie czy czegoś jeszcze nie dosadzić?
Docelowo trawa w donicach ma zrobić coś na kształt ściany...

Szałwia powinna przezimować
Jeśli przymierzasz się do zakupów u Finki to fajna jest ta niska szałwia. Zapomniałam nazwy ale pewnie ktoś podpowie

Na pomidorki czekam również u siebie
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies