Przydatne to Spróbuję odgapić, bo mamy tylko jedno gniazdko na zewnątrz (na elewacji) i rozciągamy przedłużacz przez pół działki do zasilania pompy w zbiorniku na deszczówkę, a w sezonie do basenu.
Ta studzienka to jakiś zbiornik na deszczówkę wkopany czy macie rozprowadzoną wodę z wodociągu?
Ale ładne okazy kupiłaś. Do klona ginnala kiedyś wzdychałam, ale mój umarł dość szybko i się zniechęciłam. Poza tym się nie wybarwiał, więc w sumie nie wiem czy to nie była jakaś pomyłka. Może jeszcze kiedyś zaryzykuję.
Wymęczone czy nie, wyglądają cudnie Towarzystwo derenia podbija ich urodę
Mój zwyklak cousa oberwał w tym roku mrozem, liście się przebarwiły jak jesienią(to akurat wygląda nawet ładnie ), a kwiaty raczej już się nie rozwiną dalej.
Przesunąłem żółtą tuje trochę w lewo i judaszowca dałem do przodu trochę tak za lampę aby za parę lat ładnie oświetlało + jakiś miss masz dosadzen ale muszę coś tu jeszcze wymyśleć
Bardzo ładne te Wasze ale nic nowego. Pan Idealny innych mieć nie mógł
Czyli na razie chyba zrobiliśmy dobrze Kantówki 4,5x9,5. Opalone, zaolejowane olejem lnianym. Z zewnątrz pomalowane. Decha do dechy, bez narożników. Od spodu siatka na krety.
Bardzo ładne te Wasze skrzynie. Były ustawione na kostkach brukowych?
Myślisz, że poza impregnacją drewna będziecie zabezpieczać jakąś grubszą folią od środka? Tylko jaką? Kubełkową fundamentową? Ciekawa jestem, co Twój DT by tutaj polecił, bo też mamy temat na tapecie.