Może to troszkę osłodzi rozczarowanie z powodu hortensji
aaa i kurier się wstydził to dostarczyć? dziwny gość hehe
Wrzuciłam u mnie zdjęcia traw wszystkie jak dla mnie nn.
Mi tam w domu mówili że wstyd to kraść a nie uczciwie pracę wykonywać. Ale co ja się tam znam.
Jeszcze powiedział, że mam sobie po to przyjść dwa bloki dalej, bo jemu wstyd z takim czymś na miasto wyjść.... No dasz wiarę?
Piękne fotki, widać, że stęskniłaś się za ogrodem. A roślinki ususzonej nie żałuj, straty zawsze muszą być jak chłop dogląda ogrodu
Ale śliczne zdjęcia - wszystkie odcienie zieleni i porządek na szósteczkę, jak to u Oli zawsze Przed hortkami rosną rozplenice Hameln?
Sebek latający dywan to chyba nie jest standard
No, serio Kurier się śmiał, że aż zacytuję "co to za k**wa latający dywan jest"
Cieszę sie razem z Tobą i nie mogę doczekać efektu końcowego
i u mnie z chwastami tak samo, ledwo co skonczylam plewic, a juz nowe wyrosły... No i Nigry wychodzą na prostą, dobrze, że się odważyłaś zrobić to cięcie.
ja już też się natknęłam na ten wzór, ale jednak te półokrągłe bardziej do mnie przemawiają. P.s. Właśnie widziałam, naocznie jak się tworzy konstrukcja pod moje mebelki tarasowe - nie są już wirtualne tylko realne, w końcu
I słusznie Do mnie idzie grubsza pianka, bo tamta jednak za cienka
To dopiero początki, konstrukcja będzie szybko, ale z poduchami zejdzie trochę dużej, bo stwierdziłam, że wezmę pomiary z istniejącej konstrukcji.
fajnie Ci może i ja się kiedyś doczekam na swoje..
I mi bardzo się spodobała ta rabata z białymi, pełnymi rózamiBrawo!! a co to za odmiana rózy ???
fajnie.lubie zagladac od kuchni
Moim zdaniem dobra decyzja. Projekt i wykonanie lubią się różnić a potem każde niedociągnięcie denerwuje #piekłoperfekcjonisty muszę się spieszyć żeby jeszcze zdążyć usiąść na tarasie bez mebli
tym razem róże i lilie u Ciebie w akcji - pięknie!