I jak zwykle na koniec ogólne widoczki. Mlecze pięknie kwitną, bo zdjęcie z samego rana. Teraz już częściowo wykoszone. I jak widać wielki kamień dalej jest wielki, tylko po zimie troszkę się rozwarstwił.
Elu witam roślina w tle to wrzośce a masz racje wiosna w tym roku sprzyja tulipanom właśnie dzisiaj moja córka uwieczniła ich piękno przynajmniej mi bardzo się podobają wiec pokażę parę zdjęć
Pozdrawiam serdecznie
Dzisiaj miałam dzień ogrodowego lenia. W nocy lało, ranek był zimny i wietrzny. Dopiero po południu wyszło słońce, ale zapału do prac nie wywołało. Uwieczniłam tylko ogród w słońcu, bo w folderze z majowymi zdjęciami brak takowych.
Tulipany tańczyły na wietrze.
Kalina angielska mogła wreszcie pochwalić się uroczym zapachem swoich pomponików.
Tyle było planów na maj, rabaty, nasadzenia...Tak pech, zwichnieta rzepka w kolanie, stabilizator, kule i rehabilitacja :/ wszystko czeka...pomidory i papryki stoja w szklarni jeszcze nie wsadzone w ziemię, selery i pory az się prosza do gruntu. Chwasty sie panoszą :/ Nie wspomnę już o masie traw i byli które naprodukowałam wczesną wiosną...mąż starą się jak może ale sam ze wszystkim nie nadąża. Dobrze, że tulipany chociaż cieszą oko...
Agnieszka
dlatego fajne jest spojrzenie innymi oczami -ja wiecznie robię fotki w tych samych miejscach ,a Ula pokazała z innych
cieszę się ,że Ci się podoba
zapraszam
tylko na żywo jest trochę gorzej ....to magia fotek
moje nowe rajskie jabłuszka przy rabacie ,którą dopiero robię
jeszcze chciałabym taką jak Twoja
Gosiu dziękuję
moje miałam pomarańczowe ,a te mam od Anitki i od Moni ,po kwitnieniu będę je dzielić ,żeby było ich więcej na tej rabacie -bo są śliczne
został mi ten mordor do uporządkowania ....narazie tylko kamyczki rozgrabiłam ,a nowe rabaty zarosły chwastem na gęsto