Ładne wymiary tych skrzyń a zwłaszcza tej trzeciej Wszystkie na warzywa?
Kompostownik jednokomorowy czy więcej planujesz? Ja właśnie planuję jak swój obsadzić aby nie straszył
Wiesz ja z tym kwieciem to mam dziwnie...u kogoś potrafię się zachwycać i wzdychać do zdjęć z Waszych ogrodów a u siebie wiem, że jak będzie za dużo to będzie dla mnie problem. Ale spróbuję choć z kilkoma jeżówkami
Przyzwyczaiłam się do samych traw i ciężko mi teraz wprowadzić kwiaty a w tym roku nie mogę sobie pozwolić na zbędne koszty dlatego muszę to dobrze przemyślec.
Nie wiem czy tej zieleni nie będzie za dużo jak dam Green Jewel, chociaż to całkiem inny odcień zieleni niż smaragdy i trawy.
Virgin znów może dać biel, która jest bardzo pożadana na tej rabacie gdzie są cisy...
A i jeszcze sobie przypomniałam, że jeżówki miały iść na przepłocie a tam śliwy wiśniowe, bukszpan i ML na tle ściany bluszczowej.
Ze skrzyniami dokladnie tak jak mówisz
Ja myślałam, że to chwila moment i skrzynie powstaną. A tu trzeba zamówić deski, odebrać, wymierzyć, uciąć itd. i czas schodzi. Dobrze, że takie prace to dla nas przyjemność
Ile skrzyń Luki planujesz?
Poli no właśnie nie brałam berberysów pod uwagę ze względu na bezpieczeństwo psów.
Moim też kolce nie są straszne, między różami się przeciskają, mam sporo berberysów, które im nie przeszkadzają, a ja zawsze z stresem patrzę czy coś im się nie stało w łape czy w oko.
Spróbuję, zobaczę, jak się nie sprawdzi koncepcja berberysy przesadzę i obsadzę trawami, a może tą irgę wykorzystam