Kaska pamietaj o mnie w tym roku bo masz te kosmosy czkoladowe mi zakupic )))szukam tez choin kanadyjskich 1,80 moze w tych Twoich zaprzyjaznionych szkolkach cos bedzie )
Takie rozwiązanie byłoby ciekawe, tylko tam nie mam miejsca na wsadzenie w zasadzie czegokolwiek tak naprawdę. Może chociaż jakoś z boku jakąś zasłonkę uda mi się wykroić
Dziękuję bardzo i miło mi, że wpadłaś Pędzę do Ciebie A tak wogóle to już u Ciebie buszowałam i to chyba w tym samym czasie, tylko nie zostawiając śladów
Ha ha, masz rację! Bo to wystawowe zwierzę jest to i w kadr włazi no i moja osobista przylepa Fajnie, że wpadłaś do mnie
Kasieńko, wyobraź sobie jak ja czekam na ten nowy sezon.
Ubiegły sezon był spokojny doszło kilka nasadzeń no i oczywiście piękne i dorodne graby za Twoją zasługą.
Ten sezon mam zamiar rozpocząć z przytupem, chcę w końcu zrobić szopę, zamówić markizę, ściankę wodną, poprzestawiać rośliny, no… i patrzeć jak wszystko rośnie…
Jolu, jak tylko sezon ruszy to będziemy się kawkować
Mysza, dziś zimowy widok, śnieg sypie, błoto ogólnie fujjj
Jednak jak tylko się wypogodzi to wstawię zdjęcia
dzwonilam w sprawie choin ale juz nie maja , obok w Limbie babeczka powiedziala ze oddzwoni wiec czekam
fajnie ze jestes zapewne swietnie sie bawiliscie
zaraz Ci podeślę namiar.
O to szkoda, z moich obserwacji w L. zawsze sporo drożej niż gdzie indziej, może jeszcze popytaj w innych miejscach i porównaj ceny.
Ferie udane, cieszę się, że byliśmy w tamtym tygodniu bo w tym to już istna masakra pogodowa.
Jola czytałam, że oprysku nie udało się zrobić, ja też jeszcze jestem przed.