Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa symfonia

Ogrodowa symfonia

Sabina76 23:08, 07 lut 2016

Nareszcie pogoda iście wiosenna Nieśmiało wychodzą tulipany, narcyze, krokusy. Budzą się także rozchodniki Udało mi się wczoraj pobielić drzewka w ilości 11 sztuk i krzewy pienne - 3 sztuki. W końcu!

Wzięło mnie ostatnio coś na róże i coś mi się wydaje, że sezon rozpocznę zakupami różanymi
inag 23:30, 08 lut 2016

Sabina76 napisał(a)

To tak jak u mnie :/ Cokolwiek sobie zaczynam planować, to dochodzę do wniosku, że to jednak nie to. Brakuje mi pomysłu na całość, wszędzie bym powsadzała to samo. Nie lubię przesadzania, mam wtedy wrażenie, że drepczę w miejscu, więc jak już coś gdzieś posadzę, to raczej na stałe.
Może zima tak na nas działa...

Jakbym o sobie czytała Ja też nie lubię ciągłego przesadzania ale przyznaję, ze robię to częściej niż przypuszczasz
Tkwię chyba jeszcze w zimowym maraźmie.. Mam nadzieję, że wiosna choć trochę mnie ożywi..
Ewa777 14:37, 10 lut 2016

Kostka super A i to miejsce na rabatkę pod oknem kuchennym bardzo mi się podoba
Sabina76 15:00, 10 lut 2016

Ewa777 napisał(a)
Kostka super A i to miejsce na rabatkę pod oknem kuchennym bardzo mi się podoba

Dziękuję Ewka Też mi się to miejsce podoba Na razie nie mam pomysłu co tam posadzić. Teraz jak jest położona kostka, to widzę jakie są możliwości i ile można jeszcze posadzić Oj ja biedna hi hi a pomysłów brak. Na razie mam jeden,że tę rynnę okratuję i puszczę na niej powojnik, jeśli M.pozwoli
Problem w tym, żeby wszystko, cały ogród się ładnie zgrał, a nie jak mówi moja teściowa, żeby nie wyszedł małpi gaj
inag 23:12, 10 lut 2016

Jak masz jeszcze miejsce do manewru to możesz też rynnę zasłonić jakimś jednym bardzo wąskim, kolumnowym drzewkiem. Mi zawsze takie rozwiązanie bardzo się podobało
lojalna_ 19:35, 18 lut 2016

Zdjecia przybielonych roslinek klimatyczne , dzieje sie u Ciebe fajnie masz )
ewsyg 12:23, 21 lut 2016

Twój pies jest niemożliwy, jest na każdym zdjęciu Lubi się focić
Sabina76 20:34, 23 lut 2016

inag napisał(a)
Jak masz jeszcze miejsce do manewru to możesz też rynnę zasłonić jakimś jednym bardzo wąskim, kolumnowym drzewkiem. Mi zawsze takie rozwiązanie bardzo się podobało

Takie rozwiązanie byłoby ciekawe, tylko tam nie mam miejsca na wsadzenie w zasadzie czegokolwiek tak naprawdę. Może chociaż jakoś z boku jakąś zasłonkę uda mi się wykroić

lojalna_ napisał(a)
Zdjęcia przybielonych roślinek klimatyczne , dzieje sie u Ciebe fajnie masz )

Dziękuję bardzo i miło mi, że wpadłaś Pędzę do Ciebie A tak wogóle to już u Ciebie buszowałam i to chyba w tym samym czasie, tylko nie zostawiając śladów

ewsyg napisał(a)
Twój pies jest niemożliwy, jest na każdym zdjęciu Lubi się focić

Ha ha, masz rację! Bo to wystawowe zwierzę jest to i w kadr włazi no i moja osobista przylepa Fajnie, że wpadłaś do mnie
Mala_Mi 17:56, 24 lut 2016

Z rabatą nie pomogę, bo nie wiem jaka jest wystawa. Cofnęłam do wiosny Psiunia co wącha "niezapominajki" mnie rozbawiła i jaszczurka w pustaku

Uciekam ,bo forum za dużo mi czasu zajmuje.. a trzeba jeszcze pomieszkać w domu
Sabina76 17:26, 06 mar 2016

Moje klony...i jak je przyciąć a może wcale nie przycinać?