Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Tu ma być ogród :)

Tu ma być ogród :)

nawigatorka 07:31, 23 lut 2016

lindsay80 napisał(a)

no patrz, jaki ten świat mały!
Musisz tam zajrzeć jak dziewczyny wyzdrowieją, może jeszcze ta szkółka zapunktuje u Ciebie i odkupi dawne winy.

A propos irgi, jesienią natrafiłam na miejsce, gdzie dziewczyna właśnie specjalizuje się w irgach i ma tych odmian do wiwatu, co kto lubi.

Prawda?
To nie jest duza szkolka i chyba wiekszosc roslin sprowadzaja.
A co do irg to taki secjalista moze sie czasem przydac i rozwiac watpliwosci jakie juz nie raz z irga tu mielismy
12:31, 23 lut 2016
nawigatorka napisał(a)
jestem tam cztery razy dziennie bo to kilometr od przedszkola naszego.a dopiero dzis zauwazylam na fb ze maja.kircze pojechalabym sama ale.mamy chorobowe wagary...

a to nie widziałaś u nich tych ciemierników ???

aż przyszłam jeszcze na nie raz luknąć...bo jak się patrzy na ich stronę to marna ...i dużo NN w odmianach ...te ciemierniki tez ...ale jak dla mnie nie muszą mieć metki byle były wielopłatkowe - pełne
lojalna_ 12:45, 23 lut 2016

jakie pieknosci "))))) cudne ja tez chce...'

dzwonilam w sprawie choin ale juz nie maja , obok w Limbie babeczka powiedziala ze oddzwoni wiec czekam

fajnie ze jestes zapewne swietnie sie bawiliscie
nawigatorka 12:55, 23 lut 2016

eee_taam napisał(a)

aż przyszłam jeszcze na nie raz luknąć...bo jak się patrzy na ich stronę to marna ...i dużo NN w odmianach ...te ciemierniki tez ...ale jak dla mnie nie muszą mieć metki byle były wielopłatkowe - pełne

Ja tylko ich mijam.a nie przepadam za tym miejscem wiec raczej tam nie bywam.ale ciemierniki ciekawe
lindsay80 14:18, 23 lut 2016

eee_taam napisał(a)

faktycznie ten sposób przyjmowania zamówień to u nich partyzantka, ale w moim przypadku wszystko skończyło się jak najbardziej ok, myślę, że u Ciebie też tak będzie.
lindsay80 14:33, 23 lut 2016

lojalna_ napisał(a)
jakie pieknosci "))))) cudne ja tez chce...'

dzwonilam w sprawie choin ale juz nie maja , obok w Limbie babeczka powiedziala ze oddzwoni wiec czekam

fajnie ze jestes zapewne swietnie sie bawiliscie

zaraz Ci podeślę namiar.

O to szkoda, z moich obserwacji w L. zawsze sporo drożej niż gdzie indziej, może jeszcze popytaj w innych miejscach i porównaj ceny.

Ferie udane, cieszę się, że byliśmy w tamtym tygodniu bo w tym to już istna masakra pogodowa.
Jola czytałam, że oprysku nie udało się zrobić, ja też jeszcze jestem przed.
ziele 17:13, 23 lut 2016

A mogłabym też dostać namiar na te piękne ciemierniki?
lindsay80 19:20, 23 lut 2016

ziele napisał(a)
A mogłabym też dostać namiar na te piękne ciemierniki?

masz wiadomość
ziele 19:28, 23 lut 2016

Otrzymałam. Bardzo dziękuję
inag 23:50, 23 lut 2016

Ale Ty masz już wiosnę w pełnej krasie! U mnie dopiero wychodzą krokusy.
A z tymi tulipanami to mnie zmartwiłaś... Miałam jednak nadzieję, że znów zakwitną Queen'y i Casablanca Kiełkują wszystkie a z tego co piszesz to jednak d... z tego będzie