powiedz te cisy za trzmieliną ile Ci rocznie przyrastają? bo dumam nad nimi, dzisiaj znowu byłam w ogrodniczym i na nie patrzyłam, mają ładne pączki to chyba żyją, bryła korzeniowa nie zawielka... potrzebuję 30szt więc trochę się uzbiera
Lubią słoneczko..... po zimie, jak teraz wyglądają tak sobie.. jak przekwitną i się pędy wyciągną to chyba dobrze je trochę przyciąć.. u mnie rosną i na byle czym. Nie podlewam ich latem wcale. A są na skalniaku...
te grabki są bardzo dobre, pięknie wszystko wygrabiają, tylko trzeba się nieźle namachać...
nie przejmuj się tym że mało wiesz, każdy z nas na początku mało wiedział
w moim lokalnym ogrodniczym, można by powiedzieć najstarszym właścicielka z oburzeniem powiedziała 'takich rzeczy u nas nie sprzedajemy!!!' a ja chciałam kupić tylko lance doglebową... niestety tak już jest... nie raz byłam świadkiem jak w ogrodniczym sprzedawczyni opowiadała klientm niestworzone rzeczy o roślinach. To przykre bo wydaje nam się że idziemy do specjalisty po poradę
Trudno bedzie znaleźc takie zdjecie bo kto ja fotografuje jak ma tylko liście ale poszukam a liście są ładne błyszczace wiec jakby tak od sasiadów u Ciebie zaslaniała to chyba mogła by byc.Poszukam.
Hej Ana! Witam właścicielkę przepięknego ogrodu u mnie. Często wracam do Twoich niesamowitych rabat. Nie pamiętam czy zostwiłam swój ślad u Ciebie
Ty się śmiejesz, ale ja nie potrafię ocenić czy taka osoba doradzająca mi w sklepie ogrodniczym jest kompetentna i czy wie o czym mówi. Po prostu brak mi wiedzy ogrodniczej. A błędy są (lub będą) stresujące i kosztowne. Jakaś masakra! Skąd mam wiedzieć, że robię coś dobrze czy źle?
Ale dobrze, że mam WAS!!! Od chwili założenia tego wątku na ogrodowisku czuję, że może dam radę
Kupiłam sobie wczoraj podobne grabki jak Danusi do wygrabiania kamieni. Jutro działam.