Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "magnolia"

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 15:27, 04 gru 2015
Do góry
magnolia napisał(a)

dzięki
Narazie cieszymy się nimi takimi jak są. Tylko najmłodszy kładzie sobie małą poduszkę, bo ma tyłeczek bardzo kościsty

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 15:23, 04 gru 2015

Do góry
Basilikum napisał(a)
a stol tez mi sie podoba
My kupilismy niedawno stara lawe, teraz szukamy stolu i krzesel. A krzesla beda chyba kazde inne.

Ławę?- pokaż
troche się bałam 'kompletu' krzeseł, ale staneło na 5 szt, a jedno bedzie stare, z lat 50tych, podobne, ale w obiciu
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 15:22, 04 gru 2015

Do góry
siakowa napisał(a)
Ja wiedzialam ze tak bedzie

cmok!
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 15:21, 04 gru 2015

Do góry
Anda napisał(a)
Tez je lubię Moje są białe, ale szare tez mi się bardzo podobają.

Białe sa śliczne, takie lekkie. Ja chciałam ciemniejsze, żeby kontrastu dużego nie robić ze stołem w kolorze. Wystarczy że jest duzy kontrast w stylu. Ten stół jest b. stary, ma ze 100 lat. I rozkłada się na 3 m długości, co pozwala na duuże i gwarne kolacje
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 15:19, 04 gru 2015

Do góry
eee_taam napisał(a)
krzesła do stołu pasują idealnie!

a czy na te krzesła to nie trzeba czasem jakiejś szmarki rzucić?.... żeby milej było ...wszędzie na zdjęciach z tymi krzesłami widzę że coś rzucają.

dzięki
Narazie cieszymy się nimi takimi jak są. Tylko najmłodszy kładzie sobie małą poduszkę, bo ma tyłeczek bardzo kościsty
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 15:17, 04 gru 2015

Do góry
frezja napisał(a)
Z czego masz zasłony...moje lniane pięknie wyglądają na oknie,ale prasowanie ich to "męczarnia" ;(

jakaś gruba bawełna-to materiał i Ikei. Teraz czekam na drążki na zasłony- M je ma wykombinować z profili stalowych o przekroju prostokątnym. Te co są , są za wąskie do dużych zasłon i dużo okna zajmują zasłonięte

na lniane chorowałam kiedyś, ale bałam sie tego prasowania
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 14:50, 04 gru 2015

Do góry
dzięki dziewczyny. bardzo mnie ciesza te krzesła, oswoiły troche stół- tzn przełamały jego 'powagę'
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 14:49, 04 gru 2015

Do góry
w schodach trepy budowlane, maźnięte na biało. mamy je wymieniać ale nie mam jednomyślności w tej kwestii.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 14:49, 04 gru 2015

Do góry
szara, betonowa
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 14:38, 04 gru 2015

Do góry
uff, przewaliłam zakupy - market budowlany, supermarket, targ, piekarnia... matko. Obiecałam fotę krzeseł - trochę słaba, ale jest.
Hm- tu krzesła są szare, ale niestety kolor na żywo jest nieoczywisty

Pszczelarnia 19:33, 03 gru 2015

Do góry
magnolia napisał(a)

Może to jest pomysł.

Ja mam swoja ukochaną małpkę RÓzię do dziś. Kiedyś spędziła cała zimę ukryta w starym jałowcu, więc lekko daje stęchlizną i oczy pogubiła, ale nie umiem jej wywalić. W końcu walczyłam o nią jak nie ja- to podobno jedyny raz kiedy tarzałam się w kałuży i waliłam głową o chodnik z wrzaskiem mamo kup mi

Zwizualizowałem sobie to

Ja też waliłem głową o ścianę nie raz... Może dlatego mam przewrócone w głowie? To dużo by wyjaśniało
Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej 16:06, 03 gru 2015

Do góry
puk, puk.... już święta czy jesień jeszcze?
ja jestem daleko za kalendarzem, do świąt dobiję nie wiem kiedy
Pszczelarnia 15:32, 03 gru 2015

Do góry
Pszczelarnia napisał(a)

Marta, namaluj taką bombkę.

Ojciec nasze stare zabawki chował do piwnicy, mama kazała wyrzucać. A ja wspominam mojego miśka trocinowego z urwanym uchem. Niestety, nawet ojciec nie miał dla niego "litości". Tak to jakoś jest.

Może to jest pomysł.

Ja mam swoja ukochaną małpkę RÓzię do dziś. Kiedyś spędziła cała zimę ukryta w starym jałowcu, więc lekko daje stęchlizną i oczy pogubiła, ale nie umiem jej wywalić. W końcu walczyłam o nią jak nie ja- to podobno jedyny raz kiedy tarzałam się w kałuży i waliłam głową o chodnik z wrzaskiem mamo kup mi
Pszczelarnia 14:53, 03 gru 2015

Do góry
magnolia napisał(a)
ja akurat lubię stare świerki i stare sosny- wydają mi się baardzo malownicze i przypominają mi górskie tereny, własnie takie jak Twoja Kotlina. Ale Twojego nie żałuję.
Załuję natomiast starych, wielkich bombek po mojej babci. Że ich nie urchoniłam przed wyrzuceniem. Tęsknię do nich bardzo.

Marta, namaluj taką bombkę.

Ojciec nasze stare zabawki chował do piwnicy, mama kazała wyrzucać. A ja wspominam mojego miśka trocinowego z urwanym uchem. Niestety, nawet ojciec nie miał dla niego "litości". Tak to jakoś jest.

Typografia ogrodu 13:29, 03 gru 2015

Do góry
malkul napisał(a)
no ja też nie widziałam

ja tez nie widziałam i czekam. Kolejka się ustawiła do ogladania... Ty ostatnia Gosiu, to ja za Tobą.
Pszczelarnia 11:28, 03 gru 2015

Do góry
ja akurat lubię stare świerki i stare sosny- wydają mi się baardzo malownicze i przypominają mi górskie tereny, własnie takie jak Twoja Kotlina. Ale Twojego nie żałuję.
Załuję natomiast starych, wielkich bombek po mojej babci. Że ich nie urchoniłam przed wyrzuceniem. Tęsknię do nich bardzo.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 14:21, 02 gru 2015

Do góry
magnolia napisał(a)

http://www.seehome.pl/sklep/krzesla/ciemnoszare_krzeslo_inspirowane_dsw_eames_eiffel

choineczki- pewnie że pamiętam i juz się ciesze na myśl o nich. Pewnie w weekend je wyjmę

Eames niedługo w każdym polskim domu - jak stolik Lack z Ikei

Będzie Pani zadowolona

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 11:46, 02 gru 2015

Do góry
malkul napisał(a)

zajebiste

juz sie cieszę na piątkowe fotki jak to zagrało na całości
i już nei moge sie doczekac az moja pupka zasiadzie na nich w lutym

ja też nie mogę się doczekać!
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 11:44, 02 gru 2015

Do góry
magnolia napisał(a)

http://www.seehome.pl/sklep/krzesla/ciemnoszare_krzeslo_inspirowane_dsw_eames_eiffel

choineczki- pewnie że pamiętam i juz się ciesze na myśl o nich. Pewnie w weekend je wyjmę

zajebiste

juz sie cieszę na piątkowe fotki jak to zagrało na całości
i już nei moge sie doczekac az moja pupka zasiadzie na nich w lutym
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 11:41, 02 gru 2015

Do góry
malkul napisał(a)

jakiś link był?
bo nic nei ma?
cuda wianki cholera coś znika !

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies