słuchajcie cały czas główkuje nad białą rabata i mam pytanie..coś białego okrywowego (lub niziutkiego poprostu) dobrze wyglądającego cały rok jest?takie ze po kwitnieniu nie szpeci, liśc ładny?
84zł..rewelacja ! a blat to zwykła plyta meblowa pomalowana na biało? ona jest połozona na konstrukcji stalowej i przykręcona i tyle? pokażesz zblizenie naroznika - połaczenia stal-blat przy rogu?
wiesz co jestem z niej zadowolona.. bo gługo kwitnie i piękny ma kwiat i krzak ale to smiecenie robi bałagan na rabacie straszny..juz wole pashminę która trzeba samemu sciąć
o kurcze zazdroszcze konsekwencji..
ja zawsze mam wrażenie że wczesniej robiłam źle bo miałam mniejsza wiedzę i im wiecej się ucze tym więcej swoich błędów widze..
mi sie tez podoba pomysl z choiną, choc cisy jakbys dostała tą odmianę co ma Nikita i Karola co tak szybko rosnie to tez spoko
a płot drewniany ja u siebie wkońcu będe robić, nie chce mi się czekac na efekt kiedy serby urosna i założymy pare przeseł. to niewielki koszt a może by Ci się przyjemniej w tamta strone patrzyło
tak patrze i moze te jarzabki do mnie na front?co sadzisz?
to autumn spire jak dobrze pamietam? napiszesz mi na priv gdzie i za ile je kupowałaś?
rewelacyjna masz ta hortensjowa, powtarzam się ale ona bedzie hitem forum jak te hortki bujną a na jesień jarzaby zmienią kolor.......uhh............
to powtórzę oprysk za tydzien i w sierpniu juz nic nie robię, dzieki Marzena
z trawami to niewiem jakie pewniaki kupić..w tamtym roku nakupowałam rozplenic to 90% nie przezimowała... teraz kupowałam narazie seslerie i trzcinniki i myślalam tych traw się trzymać..
front miał być taki:tu jest projekt Iwony
a taka inspiracja Polinki https://pl.pinterest.com/pin/166422148708476454/
tylko wiesz jak u mnie jest, szpaler tujek danica i co myslisz drzewa posadzic za nimi czy tak jak na projekcie wywalic i na przód drzewa?
wersja że front biala a reszta w kolorze bardzo mi się podoba ale tzn ze tej zwirowej nie przerabiać?