Sylwuś myślisz że z grzyweczką zaczesaną do przodu będzie im ładnie
Policzyłam co 30 cm czyli wejdzie sztuk 6
Tesiu najpierw stylista fryzur czy grzyweczki na boczek czy może do przodu
Swoja droga trochę długo trwa potwierdzenie zamówienia ,zamówiłam przedwczoraj a oni jeszcze nie potwierdzili czy mają odpowiednią ilość ,więc nie mogę jeszcze zrobić przelewu co opóźnia przesyłkę
Aniu, Kasiu, Krys, Krysiu, Marzenko, Aniu, Tess, Sebuś, Wiunia, AgnieszkoB, dora75, Bogdzia, Dasia, baraga1904, Agato, AgnieszkoW i Rench
wszystkim dziękuję za odwiedzinki, odpowiedziałam u każdego z was
Powiem to samo co inni! Tess, bajecznie, widać pracę, jaką włożyłaś i serce i zmiany ogromne, ach!!!
a na cebulowe zawsze jest miejsce, już widzę je na tych fotkach! a zawilce masz wyjątkowe, muszę i ja u siebie takie posadzić
Według mnie słabiej, ale za to ma większe kwiaty, a może po prostu jest jeszcze dobrze nie rozrośnięta. Oba gatunki to tegoroczny nabytek, z tym, że budleja "Lilak chip' miesiąc wcześniej wsadzona. Mam nadzieję, że przezimują.
Tess, tak, to budleja "Lilak chip", mam jeszcze "Blue chip", ale one trochę inaczej rosną, bo mają sztywniejsze pędy. "Lilak chip" bardziej się rozkładają, są niższe i nieprzerwanie kwitną masą kwiatów gdzieś od połowy lipca
Ja policzę jutro dopiero.
Zostały w bagażniku, bo miałam stracha do domu takie ilości przytachać.
eM. jeszcze nie widział, że dwa całkiem spore przelewy poszły z konta na rzecz sklepów z cebulkami
Bardzo mi przykro z powodu skaleczenia. Mam nadzieję, że to nic groźnego? Byłaś u lekarza? Bo może warto pójść, na wszelki wypadek, żeby jakiejś biedy nie było - szkło brudne...
Nie wiem... ale 99,9% szans że to nawóz długodziałąjcy
Jak masz zdechłe żurawki, albo pogryzione rodki to masz szanse na opuchlaka, jak kupujesz rośliny ze szkółki ot one maja nawóz długodziałający... wsypany w korzenie....
Agata dała mi ostatnio pelaski.. też zasilone nawozem długodziałającym.. bo to wygodne.. i nawet mi przez myśl nie przyszło pytać sie czy to jaja opuchlaka.. Też taki stosowałam na cebulki do doniczek z jednorocznymi...