Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

ana_art 20:25, 24 wrz 2013

Marzena2007 napisał(a)
U mnie też brzydka pogoda. Kiedy ja zacznę sadzic czosnki aż mnie skręca tak mi się chce je sadzić i marzyć o nich calą zimę

Ja juz nie wiem czy te cebulowe takie piekne czy myślenie o nich w zimowe wieczory???

Madżenko a ja myślę że i jedno i dugie. Ja nawet nie myślę o cebulach bo dopadła mnie grypa brrrrr
ana_art 20:27, 24 wrz 2013

beta napisał(a)
Anetko, no po prostu prześlicznie u Ciebie......też chcę taką jesień u siebie
przez okno jest super, na dworze już niekoniecznie... zimnica i straszny wiatr
ana_art 20:28, 24 wrz 2013

aga_k napisał(a)
Ślicznie jest rabata trawiasta wygląda EXTRA
a jak trawki na tym wietrze się pięknie poruszają...
Tess 20:47, 24 wrz 2013

Aniu, cudnie
Zdrówka życzę, bo cebule czekają

Ech, te cebule... Przez Twoje cudowne łany i Madżenki inspiracje kupiłam jakieś szalone ilości.
Kiedy ja je posadzę?
Mala_Mi 22:24, 24 wrz 2013

Karina 22:56, 24 wrz 2013

Witaj Aniu, od dłuższego czasu zaglądam do Twojego ogrodu i co tu dużo mówić...REWELACJA...po prostu ślicznie i tyle, gratuluję pomysłów i serdecznie pozdrawiam
Margarete 23:01, 24 wrz 2013

No i ...........poddałam sie, odwiedziła insekta z zamiarem zakupów rzeczy niezbędnych - to najbliższy większy sklep w mojej okolicy, nie licząc 2 małych drogich sklepików................i poza zakupami spożywczymi wyszłam bogatsza o 3 paczki po 7 szt czyli 21 szt łącznie tulipanów exotic emperor........a miałam nie kupowac więcej, szukam winnego.......i juz go znalazłam........ to u ciebie Ana widziałam te tulipany w duzych ilościach........... sliczne były.........
I teraz sortuje i przeglądam cebule, planując jak je posadzic i podobnie jak Mandżen juz dzisiaj bym je sadziła... tak sie nie moge doczekac, a co dopiero będzie z czekaniem az zakwitną....

Poprawy zdrowia życze, ja juz pierwsze przziębienie i katar tego sezonu mam własnie za sobą
BarbaraM 08:47, 25 wrz 2013

Mi brakuje słów bo takie to ładne.
Matka 12:29, 25 wrz 2013

Anet!wielkie dzięki za sesję Vanilijek specjalnie dla mnie!jestem nimi oczarowana!cudne
!
Zielona 16:49, 25 wrz 2013

W pół zgięta przez dzisiejsze ściąganie darni, przyszłam pozdrowienia zostawić. Ana - a tak w ogóle co sądzisz o tych cenach ambrowców u nas? To centrum uchodzi za drogie, ale np Danusia kupiła tu trawki za 19zł, które u siebie kupowała nawet za 30-39zł. Masz jakieś odniesienie do cen w innych miejscach? Poza tym chciałam zapytać, które hortensje lepiej radzą sobie na słońcu: limelight czy vanilla? Powinnam doktora Gugla pytać, ale skoro Ty masz takie doświadczenie
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies